Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Constantin, din nou mireasă. Când va avea loc marele eveniment

Maria Constantin, din nou mireasă. Când va avea loc marele eveniment

04 aug. 2022, 21:36,
în Cancan ultimă oră

Maria Constantin se poate declara o femeie împlinită. Pe plan profesional lucrurile merg extrem de bine, iar pe plan personal, artista trăiește de trei ani o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Robert Stoica.

Maria Constantin a dezvăluit recent că relația sa a ajuns la următorul nivel. Astfel, cântăreața de muzică populară a mărturisit că Robert a cerut-o în căsătorie și că marele eveniment va avea loc la anul.

Maria Constantin: „Am fost cerută!”

Cântăreața a mărturisit că nu au stabilit încă data nunții, dar anul viitor are loc marele eveniment. Maria Constantin a mai spus că vrea să se distreze la nuntă și că o să fie un „white party”.

„O să mă vadă pentru că la anul o să avem nunta. Nu am stabilit încă data, dar îți spun un mic secret. Deși nu se știe, o să vadă și la televizor. Am fost cerută! Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul. Eu, sincer, cred că la eveniment o să chemăm doar oameni mișto, o să mă distrez, o să fie un white party, ceva relaxant, ca oamenii să se simtă bine. O să chem oameni faini, cu care o să ne distrăm până dimineața. Nu sunt superstițioasă. Din tradiții nu cred că o să respect ceva pentru că nu vreau nici partea cu furatul miresei, nu am făcut-o nici până acum. Dar să știi că am, ca să spun așa, gura spurcată. Dacă spun ceva, chiar dacă nu este așa, se prinde într-un mare fel. Când spun ceva, chiar așa se întâmplăȚ, a declarat Maria Constantin pentru Ego.ro.

Artista își dorește o familie

Maria Constantin a spus că mereu și-a dorit o familie, cu toate că a trecut prin multe experiențe mai grele. Vedeta spunea că nu are un răspuns negativ în cazul în care ar fi cerută în căsătorie.

„Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune «NU» la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc”, declara artista în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *