Prima pagină » Cancan » Maria Constantin, despre situațiile rușinoase și neplăcute de la Survivor. “Te schimbi acolo, în spate…”

Maria Constantin, despre situațiile rușinoase și neplăcute de la Survivor. “Te schimbi acolo, în spate…”

31 ian. 2024, 08:48,
în Cancan

Maria Constantin a participatat la Survivor România în ediția din 2023. Aceasta a părăsit show-ul la doar o săptămână de când a intrat în competiție. După eliminare, interpreta de muzică populară a spus cum stau cu adevărat lucrurile în spatele camerelor de filmat.

Vedeta a stat fară tehnologie și fară produse de igienă, în condiții greu de imaginat.

Maria Constantin, despre situațiile rușinoase și neplăcute de la Survivor

După ce și-a recuperat telefonul, Maria a făcut un live în care le-a povestit fanilor prin ce a trecut cu adevărat.

„Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă».

Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na, corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.

Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a povestit Maria Constantin, citată de Click!

Cine câștigă marele premiu de la Survivor România All Stars 2024

S-au încheiat deja două săptămâni de Survivor All Stars 2024, iar clasamentul este unul clar. Iată cum arată clasamentul după primele două săptămâni din competiție.

O singură concurentă, respectiv Maria Chițu din tabăra Războinicilor, are eficacitate 100%, câștigând până acum toate cele opt probe în care a intrat. La polul opus se află trei Faimoși: Elena Marin, Jorge și Roxana Nemeș, care au pierdut până acum toate duelurile.

Va câștiga Maria Chițu marele premiu de la Survivor România All Stars? Are toate șansele, având în vedere că sezonul actual este unul disputat exclusiv pe plan sportiv, neexistând voturile subiective ale telespectatorilor, așa cum se întâmpla în anii precedenți.

După participarea de anul trecut în cadrul show-ului Survivor, Maria Constantin a decis să spună care sunt condițiile reale cu care se confruntă concurenții.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`