Prima pagină » Cancan » Maria Constantin, despre căsnicia cu Marcel Toader: „Îmi doream că a doua zi să nu mă mai trezesc…”

Maria Constantin, despre căsnicia cu Marcel Toader: „Îmi doream că a doua zi să nu mă mai trezesc…”

26 feb. 2021, 14:22,
în Cancan

Maria Constantin a vorbit de curând despre căsnicia cu Marcel Toader. Cei doi au fost împreună în urma cu ani de zile, iar potrivit celor declarate de cantareata, mariajul acestora a fost un adevărat coșmar. Scandalul dintre cei doi soți a ținut mult timp prima pagină a tabloidelor din România.

Invitată într-o emisiune televiziata, artista a vorbit despre clipele grele prin care a trecut.

Ce spune Maria Constantin despre căsnicia cu Marcel Toader

Vedeta a rememorat momentele dificile prin care a trecut și a spus că nu își mai dorește să treacă prin asemenea clipe.

„În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta, toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea, eu încercam să fiu tare și îmi doream că a doua zi să nu mai mai trezesc și am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin a fost înșelată și bătută de Marcel Toader

În timpul interviului, cântăreață a povestit cum a fost agresata fizic și înșelată de fostul ei soț Marcel Toader. Chiar dacă au fost multe momente frumoase în căsnicie, totul a luat o întorsătură dramatică.

„Da, a fost (n.red. agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus…mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a mai spus Maria Constantin, într-o emisiune televizată.

Ce planuri are fiul lui Marcel Toader cu afacerile tatălui său

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Fiul său, Maximilian, a fost invitat, de curând, la emisiunea „Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars. Aici, tânărul a explicat ce are de gând să facă cu afacerile care i-au aparținut tatălui său. De asemenea, Maximilian a vorbit și despre datoriile cu care a rămas după dispariția lui Marcel Toader.

O să închid toate afacerile, sunt vechi. Vreau să păstrez doar proiectul de la Aquapark, pe care vreau să-l vând. Valorează milioane de euro, este foarte mare. Datoriile le-am plătit după ce am vândut apartamentul tatălui pe care am luat 137.000 de euro, iar mie îmi trebuiau 150.000 de euro. Mai am mici chestii de plătit, dar trebuie să merg să văd ce surprize mă mai așteaptă”, a declarat Maximilian Toader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *