Prima pagină » Cultural » Maria Constantin, despre calvarul trăit alături de Marcel Toader.  „M-a mințit extraordinar de mult. Existau multe femei”

Maria Constantin, despre calvarul trăit alături de Marcel Toader.  „M-a mințit extraordinar de mult. Existau multe femei”

30 mai 2024, 11:04, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

De curând, Maria Constantin a vorbit despre calvarul pe care l-a trăit alături de Marcel Toader în timpul căsniciei.

Maria Constantin l-a cunoscut pe Marcel Toader într-o etapă dificilă a vieții sale. Dornică să lase în urmă suferința provocată de primul divorț și să-și refacă viața, ea s-a mutat la București cu ambiția de a-și construi o carieră. Acolo l-a întâlnit pe afaceristul Marcel Toader, despre care mulți credeau că o va ajuta să-și atingă obiectivele.

Cum a debutat relația celor doi

După ce a apărut în emisiuni TV alături de Marcel Toader, viața Mariei Constantin a luat o turnură neașteptată. Dorința sa de a cânta și de a-și construi o carieră muzicală a fost eclipsată de un scandal cu familia fostului ei soț. Artista suspectează că Marcel Toader ar fi fost cel care a pus la cale totul.

„Mihai Ghiță: Când te-ai căsătorit după doar un an (n. red cu Marcel Toader), cine a spus „DA”, tot fata aceea neobișnuită cu camerele? Sau fata îndrăgostită?
Maria Constantin: Povestea a fost puțin ciudată aș putea spune. Eu în perioada respectivă trecusem prin primul meu divorț, toată nebunia cu fiul meu, eram într-o suferință maximă încât am ajuns să iau foarte multe somnifere, calmante, începusem să nu mai mănânc. Cumva am ajuns în punctul în care am picat jos din picioare, m-a găsit o vecină, eram singură în apartament, în Târgu Jiu, am leșinat pur și simplu.

În momentul în care m-am trezit și am văzut, eu nu știu, ce fac cu viața mea? Eu vreau să trăiesc ca să fie copilul meu bine sau vreau să fiu la pământ și cumva copilul meu să înțeleagă doar o anumită parte din poveste? Dacă nu era copilul, poate că aș fi avut și alte gânduri. Dar culmea a făcut, soarta și destinul, pentru că eu mi-am dorit să plec de acolo cumva și să mă rup de acea lume, încât la un an de zile după ce am plecat din Târg Jiu și am venit în București, unde nu cunoșteam pe absolut nimeni…

Cumva în provincie, la ansamblul Doina Gorjului, aveam impresia că ne cunoaște o țară întreagă, că sunt cunoscută și o să mă descurc. Lucrurile nu au stat așa. Prima dată când am venit în București și am mers la o emisiune televizată mi-au spus: ‘Dar unde ai fost până acum cu vocea asta?’. Dar zic: ‘Sunt membru al Ansamblului profesionist Doina Gorjului’. Și mi s-a spus: ‘Ce-i aia?’. Atunci am înțeles, eu o iau de la zero.

Și fără bani plecată dintr-un divorț, și fără copil, pentru că nu aveam cum să-mi întrețin copilul.

Când am plecat, eu am plecat cu copilul, numai că fiul meu nu s-a obișnuit acasă la ai mei, era perioada în care eu trebuia să plec, să fac în așa fel încât să-mi câștig bani singură.

Atunci am luat-o de la minus zero, pot spune. În momentul în care am plecat la București am constatat că nu eram atât de cunoscută pe cât credeam eu și cineva mi-a spus: ‘O să-ți scrie un domn, Marcel Toader pe Facebook’.

Eu nu știam despre cine este vorba, nu aveam timp să mă uit la televizor, eu munceam. Și atunci nu am știut despre cine e vorba. Ulterior am început să înțeleg cumva mediul lui. Mi-a scris pe Facebook, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta. Îmi doream foarte mult să ajung la emisiunea Mărioarei Murărescu. Am încercat cred că luni la rând să intru și atunci mi-a zis cineva: ‘Veiz că el o să te ajute’.

Mihai Ghiță: Dar el cum s-a recomandat? Era un fel de manager?

Maria Constantin: Toată lumea îmi spunea că are foarte mari legături cu televiziunile și mă poate ajuta. Eu îmi doream pur și simplu să ajung la emisiune și să cânt.

Mihai Ghiță: Te-a ajutat?

Maria Constantin: Păi culmea, asta este problema, asta nu știu oamenii. Că de fapt prima emisiune în care eu am participat cu el a început marele tam-tam că eu mi-am abandonat copilul. Și eu m-am trezit din prima mea emisiune într-un mare scandal, cu interviuri deja, aflaseră unde am stat, unde am căsătorită, absolut tot. Eu trebuia să merg și să cânt, nu am mai cântat. Eram pe canapea și a fost prezentat un interviu cu fosta mea familie în care spunea că mi-am abandonat copilul și că nu am mai fost acolo de nu știu cât timp. Eram înmărmurită efectiv și nu știam ce este corect să spun. Nu știam cum să spun eu despre ei.

Mihai Ghiță: El (n. red Marcel Taoder) era lângă tine pe canapea?

Maria Constantin: Da.

Mihai Ghiță: Crezi că întreg evenimentul a fost orchestrat de el?

Maria Constantin: Cu siguranță, pentru că pe mine nu mă cunoștea nimeni, eram un copil din provincie, o fată care a venit să meargă la televiziuni.”, a mărturisit Maria Constantin în cadrul show-ului „În oglindă”, moderat de Mihai Ghiță.

Maria Constantin, despre calvarul trăit alături de Marcel Toader

Maria Constantin povestește că relația dintre ea și Marcel Toader a evoluat foarte repede. L-a întâlnit într-o perioadă dificilă a vieții sale și s-a îndrăgostit rapid de toate gesturile romantice ale acestuia. Nicio clipă nu și-ar fi imaginat ce avea să urmeze imediat după nuntă. El a mințit-o în privința veniturilor și proprietăților pe care le deținea, dar cel mai grav a fost faptul că a înșelat-o cu alte femei. Artista mărturisește că i-a fost frică să treacă printr-un alt divorț, însă nu a mai putut suporta calvarul. Și-a făcut curaj și a început o nouă viață.

„Mihai Ghiță: El atunci când voi v-ați cunoscut era divorțat de Gabriela Cristea?

Maria Constantin: Sincer, nu îmi amintesc, dar cred că da, de vreun an și ceva.

Mihai Ghiță: Având în vedere declarațiile publice ale Gabrielei Cristea, care a spus că a rămas fără foarte mulți bani și el rămas fără o sursă de venit, deși se afișa ca un om de afaceri, el era în căutarea unei noi ‘găini cu ouă de aur’? Ce-și dorea de la tine, de fapt?

Maria Constantin: Prima dată nimic. Deci totul a fost extraordinar un an de zile. Tocmai aici voiam să ajung, de fapt. Faptul că eu treceam printr-o perioadă tumultuoasă, nu-mi vedeam copilul, eram tot timpul pe drumuri.

Mihai Ghiță: Și la Marcel ai găsit vorba bună?

Maria Constantin: Da, și cumva m-a prins într-o perioadă în care lucrurile nu erau roz din punct de vedere psihic, eram la pământ. Țin minte că după o perioadă de vreo două-trei luni în care nu se întâmplase absolut nimic, nici măcar nu era vorba de o relație, la un moment dat se gândea să regizeze ca și cum am avea o relație și mi-a spus în mașină, eram pe Calea Victoriei: ‘Să știi, mie chiar mi-ar plăcea să nu fie totul o farsă și să nu spunem lucrurile astea așa, pur și simplu. Mi-ar plăcea să faci parte din viața mea’.

Mihai Ghiță: Și răspunsul tău a fost?

Maria Constantin: Cumva nu am mai zis nimic, în primă fază am rămas blocată, nu mă gândeam la așa ceva. După care au urmat niște etape destul de rapide. Ulterior au venit sărbătorile de iarnă, am mers la Sibiu, am primit un inel, un lănțișor cu diamante. Totul s-a întâmplat prea repede, eu nici nu am avut timp să le gândesc foarte bine. Am văzut că se comporta impecabil. Mai rar se întâmplă ca un bărbat să îți deschidă ușa la mașină, să fie tot timpul în spatele tău, să te ajute în absolut orice vrei. Dar toate lucrurile au mers așa până a venit nunta, după nuntă toate lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Sunt foarte sigură că m-a iubit foarte mult, dar în același timp m-a mințit extraordinar de mult.

Mihai Ghiță: În ce sens?

Maria Constantin: Păi prin simplul fapt că birourile pe care mi le prezentase, unde spunea că acolo este sediul firmei, că acolo se duce la serviciu, toate lucrurile astea erau o minciună. Am aflat mai târziu. Nu erau birourile lui, erau ale unui prieten, unde chema televiziunile să filmeze, la apartament avea datorii extrem de mari și eu am aflat ulterior. Și nu asta a fost problema despărțirii, nu banii. Clar eu eram singura sursă de venit în casa și relația noastră. El a avut ceva bani la început, nu foarte mulți, făcea aroganțe cu vacanțe, voia să mă cucerească pe mine.

Mihai Ghiță: Deci practic tu ai fost căsătorită cu un escroc.

Maria Constantin: Cred că asta s-a întâmplat la început, dar după m-a iubit. Nici nu știu ce să mai cred, el nu mai este în viață ca să-l întrebăm. Culmea este că acest om mi-a făcut cel mai mare rău din viața mea. Și-a dorit atât de mult să se răzbune pe mine pentru că nu am mai dorit să continui viața lângă el și pentru că în viața lui nu eram decât eu. Existau multe femei, și am acceptam și asta. Toate acele imagini, dacă oamenii răsfoiesc puțin pe Google, la un moment dat au apărut niște imagini. Acele imagini erau trimise de către mine, primite de către femei cu poze din casa noastră, din apartamentul renovat de mine.

Mihai Ghiță: Și de ce ai acceptat?

Maria Constantin: De frica de a trece prin al doilea divorț, până am zis că nu mai pot.”, a mai Maria Constantin depsre calvarul trăit lângă Marcel Toader.

Comentarii
  • Despre morți ,numai de bine !
    Am văzut câteva episoade despre amândoi ,dar nu crești în ochii telespectatorilor spunând unele lucruri în lipsa celuilalt.
    Viața artiștilor trebuie ținută în discreție ,de-așa natură încât atunci când este pe scenă ,telespectatorii ar vrea să audă muzica lor preferată nu să le vină în minte viață particulară spusă în Media. Succes , Maria !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *