Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Constantin a împlinit astăzi 37 de ani! Vica Blochina i-a transmis artistei un mesaj neașteptat

Maria Constantin a împlinit astăzi 37 de ani! Vica Blochina i-a transmis artistei un mesaj neașteptat

12 mart. 2024, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Maria Constantin își sărbătorește astăzi ziua de naștere, așa că Vica Blochina, buna sa prietenă, a avut grijă să-i facă cele mai frumoase urări cu această ocazie specială.

Interpreta de muzică populară împlinește vârsta de 37 de ani, iar prietenii și apropiații s-au grăbit să îi transmită toate gândurile bune. Puțini sunt cei care știu că artista și Vica au o relație foarte specială, încât pe cele două le leagă o prietenie sinceră.

Vica Blochina, mesaj emoționant pentru Maria Constantin

Vica Blochina și Maria Constantin nu doar că sunt prietene, ci se consideră ca făcând parte din aceeași familie. Blondina și-a exprimat sentimentele sincere pe care i le poartă artistei, mărturisind faptul că este pe deplin recunoscătoare pentru prietenia pe care o are cu cântăreața.

„La mulți ani, draga mea Maria Constantin! Te iubesc până la cer și înapoi, prietena mea, sora mea, familia mea și sunt recunoscătoare că te am în viața mea, om minunat!”, a fost mesajul pe care Vica Blochina l-a postat în mediul online pentru maria Constantin, de ziua sa de naștere.

Maria Constantin se consideră o femeie împlinită

În ciuda așteptărilor, Maria Constantin a decis ca, și de această dată, să spună „pas” petrecerii de ziua sa și să își petreacă ziua în care împlinește 37 de ani acasă, alături de soțul său, unde să se relaxeze și să aibă parte de liniște, după un weekend plin de evenimente solicitante.

Acum, ajunsă la vârsta de 37 de ani, Maria Constantin poate spune clar și răspicat că valoarea lucrurilor materiale pălește în fața bucuriilor pe care le are în plan personal.

„Să știi că nu este primul an în care nu-mi țin ziua. Am avut suficiente evenimente săptămâna asta, care au trecut. Îmi doresc să stau liniștită acasă, să mă recuperez pentru că am avut un weekend destul de plin. Voi petrece cu soțul meu, așa este cel mai frumos.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor care mi-au scris, astăzi e ziua mea de relaxare. Nu am vrea să vorbesc de partea materială. Am învățat până la 37 de ani că de lucrurile materiale te poți bucura o zi-două, după care, dacă dormi singur noaptea pe pernă și nu ai pe cineva în brațe, este puțin mai trist. Mă bucur în fiecare zi de dragostea care îmi este oferită de soț, de familie și de timpul lor, asta e cel mai important.
Sunt un om fericit, împlinit, sănătos și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Cel mai de preț lucru este familia mea, copilul meu”, a spus Maria Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *