Prima pagină » Cultural » Maria Constantin a fost înşelată în propria casă: „I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă”

Maria Constantin a fost înşelată în propria casă: „I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă”

02 aug. 2024, 14:23,
Cezar Bulgaru în Cultural

Maria Constantin a povestit în podcastul lui Teo Trandafir despre cum a fost înşelată în propria casă. Vedeta a relatat cum a ajuns la succesul și cariera de care se bucură astăzi, dar și cât de mult au rănit-o relațiile sale anterioare. Ea a povestit cum a fost trădată în propria casă și cum a ales, la rândul ei, să înșele.

Maria Constantin a discutat despre infidelitățile care se petrec chiar în propria locuință.

Maria Constantin a fost înşelată în propria casă

Maria Constantin, artista îndrăgită și cunoscută, a avut o viață amoroasă destul de tumultuoasă. Toată lumea știe despre relația ei cu Marcel Toader, precum și despre divorțul zgomotos și certurile dintre ei. Invitată în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, ea a vorbit despre infidelitățile din relația lor și a povestit cum a primit inclusiv fotografii din propria locuință, în timp ce fostul soț era cu alte femei la ei acasă.

Maria Constantin este o cântăreață de muzică populară care se bucură de succes de ani de zile. Viața sa personală a atras atenția presei, în special datorită relațiilor sale și provocărilor pe care le-a întâmpinat. În ciuda dificultăților din viața sa, Maria Constantin a reușit să își construiască o carieră de succes în industria muzicală românească.

Cântăreața a trecut prin experiențe marcate de infidelitate și dezamăgiri, dar în cele din urmă a găsit adevărata dragoste. A aflat că a fost trădată chiar în propria casă și, în mod ironic, a ales și ea să înșele.

„Aici consider că am greșit eu. Și în căsnicie. Că sunt genul acela de om care nu vrea să te deranjeze cu absolut nimic. De multe ori, nu prea îmi spun punctul de vedere și dacă mi-l spun, îl spun într-un mod atât de frumos, liniștitor. Dacă te văd nervos, te las în pace să te calmezi. Îmi place să port un dialog, nu îmi place să mă cert cu nimeni. Și atunci, nespunând momentele care m-au deranjat, s-au acumulat până s-a umplut paharul. Când a dat peste, nu se mai poate face nimic. Eu nu mă mai întorc”, a declarat Maria Constantin, în podcastul „Gand la Gand Cu Teo”.

Ce a dus la destrămarea primului mariaj

În cadrul aceleiași emisiuni, Maria Constantin a vorbit și despre motivele care au dus la destrămarea primei sale căsnicii

„Au fost multe momente urâte, dar cred că eram copii. Nu eram atât de maturi, dar în același timp, cred că eu voiam o evoluție, iar de partea cealaltă nu se dorea o evoluție. Cred că aici s-a format acea ruptură între noi. Îmi doream să ducem numele mai departe. Se dorea o stagnare, iar eu nu mi-am dorit asta pentru că am învățat mult prea mult. Ar fi fost mult prea păcat pentru mine”, a declarat artista.

Maria Constantin a dezvăluit că a fost înșelată în propria casă de Marcel Toader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024