Prima pagină » Radio » Actualitate » Maria Constantin a bifat a treia căsătorie! Cum s-au îmbrăcat artista și iubitul ei la cununia civilă

Maria Constantin a bifat a treia căsătorie! Cum s-au îmbrăcat artista și iubitul ei la cununia civilă

26 iul. 2023, 10:49,
în Radio

Artista Maria Constantin a bifat a treia căsătorie marți, 25 iulie, când s-a cununat civil cu iubitul ei, afaceristul Robert Stoica. Fanii au rămas surprinși deoarece vedeta lăsase să se înțeleagă că evenimentul va avea loc în august. Ținutele purtate de Maria Constantin și partenerul cu această ocazie au impresionat pe toată lumea.

Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele lui Robert, bărbatul care i-a furat inima. După ce anul trecut, bărbatul a surprins-o pe frumoasa artistă și a cerut-o în căsătorie, acest lucru a devenit deja realitate. Cei doi au făcut cununia civilă însă nu se știe cu exactitate data la care va avea loc nunta.

Maria Constantin a bifat a treia căsătorie

Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, s-au căsătorit civil marți, 25 iulie, iar costumele alese au făcut senzație. Artista, care s-a căsătorit pentru a treia oară, a îmbrăcat o rochie lungă, alb-crem, în timp ce alesul ei a purtat un costum îndrăzneț, de un verde pastel.

Toată lumea aștepta momententul, dar vedeta lăsase să se înțeleagă că acesta va veni în luna august. Prin urmare, fotografia postată de Maria Constantin a luat pe toată lumea prin surprindere. Chiar și așa, urările au început să curgă.

Cel mai probabil, însă, nunta, la care sunt așteptați 250 de invitați, se va mai lăsa un pic așteptată. În urmă cu aproape două săptămâni, vedeta declara că aceasta va avea loc într-un local deținut de Gabi Bădălău. Spre deosebire de alți miri, cei doi nu au deloc emoții pentru marele eveniment. Artista își dorește ca nunta să fie una relaxată, care să semene cu o petrecere, unde invitații să se distreze.

Cântăreața va avea o nuntă în aer liber și a dezvăluit că toate lucrurile au decurs, până în acest moment, exact așa cum și-au dorit. Maria Constantin și-a ales rochia de mireasă împreună cu soțul ei, Robert Stoica, și nu a dorit să țină cont de tradiții.

„Mai am aproximativ o lună de zile. Nu ne stresăm, suntem liniștiți. Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat.

Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație superbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos”, declara recent Maria Constantin.

La nuntă, invitații vor fi îmbrăcați în alb

Maria Constantin își dorește ca nunta ei să fie o petrecere relaxată, motiv pentru care a dezvăluit că nu o tratează ca pe o nuntă clasică. Mai mult, artista le-a propus tututor să se îmbrace în alb, la fel cum se va întâmpla și în cazul ei și al viitorului ei soț. Nu are niciun moment teama că va fi eclipsată.

„Este o petrecere, nu o considerăm ca pe o nuntă, nu o luăm și o tratăm ca pe o nuntă. Tocmai de aceea au și acceptat propunerea din partea mea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, la fel ca și mine, la fel ca și viitorul meu soț. Ne dorim un party, de fapt, nu neapărat o nuntă”, a declarat artista.

Maria Constantin, care are două divorțuri la activ, a fost cerută în căsătorie chiar la TV, în văzul tuturor. După un divorț zgomotos și amplu dezbătut, de regretatul Marcel Toader, Maria Constantin a hotărât să nu își mai trăiască iubirea în văzul tuturor, așa că multă vreme a ținut relația ascunsă.

Abia anul trecut l-a arătat pe cel care i-a devenit logodnic, un afacerist. La începutul anului trecut, cântăreața a făcut publică relația cu Robert Stoica. Amândoi au mai fost căsătoriți și ambii au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024