Prima pagină » Cancan » Maria Constantin a atras toate privirile la botezul nepoatei. Rochia spectaculoasă a lăsat totul la vedere

Maria Constantin a atras toate privirile la botezul nepoatei. Rochia spectaculoasă a lăsat totul la vedere

03 iun. 2024, 11:12,
BZI.ro, în Cancan

La sfârșitul săptămânii trecute, îndrăgita artistă Maria Constantin a atras toate privirile la botezul nepoatei sale, Maria. În această zi cu totul specială, vedeta a ales să poarte o rochie spectaculoasă care i-a pus în valoare silueta. În prezent, Maria Constantin se află la al treilea mariaj, cu Robert Stoica, și are un copil din prima căsătorie.

Maria Constantin a fost nașă de botez pentru nepoțica ei, Maria. Evenimentul a fost unul deosebit de special pentru artistă, care a strălucit într-o ținută deosebită ce a atras toate privirile. Frumoasa blondă și-a etalat corpul și mai ales nurii într-o superbă rochie neagră, mulată și extrem de decoltată. Ținuta ei a pus la grea încercare imaginația fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Maria Constantin a atras toate privirile la botezul nepoatei

Vineri, 31 mai, Maria Constantin a fost nașă de botez pentru nepoțica ei, Maria. Evenimentul a fost unul deosebit de special pentru artistă, care a strălucit într-o ținută deosebită ce a atras toate privirile. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată și extrem de decoltată, Maria Constantin a reușit să impresioneze atât invitații de la botez, cât și fanii de pe rețelele de socializare.

În ziua botezului, Maria Constantin a ales să poarte o rochie elegantă, neagră, decorată cu paiete și ștrasuri, care i-a pus în valoare silueta și a stârnit imaginația admiratorilor. Ținuta a fost realizată de designerul Bianca Rusu, iar artista nu a ezitat să își arate recunoștința public pentru această creație remarcabilă.

„O să vă arăt poze și cu rochița mea superbă! Este semnată Bianca Rusu și îi mulțumesc pe această cale! O să vedeți, e superbă!”, a spus Maria Constantin într-un story publicat pe rețelele de socializare.

Decolteul îndrăzneț și designul sofisticat al rochiei au făcut ca fosta soție a lui Marcel Toader să fie în centrul atenției, iar postările sale de pe rețelele de socializare au adunat mii de vizualizări și aprecieri, în special din partea publicului masculin. Actuala soție a lui Robert Stoica a demonstrat încă o dată că are un simț estetic desăvârșit și că știe cum să se facă remarcată la evenimente importante.

Prin ce a trecut Maria Constantin după primul divorț

Pe lângă momentele de strălucire de pe covorul roșu și de la evenimentele mondene, Maria Constantin a trecut și prin momente dificile în viața personală. Într-un interviu recent, artista a povestit despre greutățile pe care le-a întâmpinat după primul său divorț. Decizia de a se separa de fostul soț a fost una dificilă, mai ales din cauza copilului lor, care nu s-a acomodat în noua locuință.

Maria Constantin a mărturisit că a trebuit să ia decizia dureroasă de a renunța la custodia băiețelului ei, pentru că acesta nu se putea adapta la schimbările survenite după divorț. În plus, artista era adesea plecată pentru a-și câștiga existența, ceea ce a complicat și mai mult situația.

„Mi-a fost foarte greu să plec împreună cu copilul din casa fostului soț. În cele din urmă, nu am avut de ales și am fost nevoită să renunț la băiețelul meu, pentru că nu se acomoda în noua locuință și eu eram mai mult plecată pentru a face rost de bani”, a spus Maria Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *