Prima pagină » Cancan » Maria Constantin a amânat decizia de a avea un copil. După nuntă, ea și soțul ei anunțau că vor să devină părinți

Maria Constantin a amânat decizia de a avea un copil. După nuntă, ea și soțul ei anunțau că vor să devină părinți

15 oct. 2024, 10:46,
Radu Vasiluță în Cancan

Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, au amânat decizia de a avea un copil, chiar dacă după nuntă își doreau să devină părinți. Cei doi au cinci ani de relație, iar vara trecută au făcut cununia religioasă. Oricum, Maria Constantin și Robert Stoica au câte un fiu din mnariajele anterioare.

Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu de aproximativ cinci ani. Pe 25 iulie 2023, cei doi s-au căsătorit civil și religios, petrecerea de nuntă desfășurându-se în aceeași vară. Din relația cu primul soț, artista are un fiu, Codrin, în vârstă de 14 ani. Și actualul ei partener are un fiu dintr-o relație anterioară, potrivit Viva.

Maria Constantin a amânat decizia de a avea un copil

Maria Constantin și Robert Stoica amână decizia de a deveni părinți, având în vedere responsabilitățile pe care le implică. Deși își doresc să-și întemeieze o familie, programul aglomerat nu le permite, cel puțin acum, să facă acest pas important.

„Noi am venit după nu știu câte luni pe acasă, prin București, dacă am mai avea timp și de asta. În momentul în care te gândești la lucrul acesta ai o responsabilitate foarte mare. Nu ar fi prima oară când aș rămâne însărcinată, știu cum se desfășoară toată perioada și știu că mi-ar fi foarte dificil și foarte greu. Într-adevăr, mi-aș mai dori un copil și ne dorim, dar cumva până acum eu am un copil, el are un copil, suntem bine momentan. Avem niște vieți destul de agitate, iar când vine un copil avem o responsabilitate foarte mare”, a declarat artista.

La câteva luni după nuntă, invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, artista mărturisea că e pregătită să aibă un copil.

„Dacă Doamne, Doamne vrea, îți dai seama că noi ne dorim, se lucrează. Da, ne-am dori… Deci, Doamne, Doamne, dacă faci o minune, se întâmplă”, spunea Maria Constantin la acea vreme.

Au cinci ani de relație

Maria și Robert se pregătesc să sărbătorească cinci ani de relație. Artista spune că flacăra iubirii a rămas aprinsă, respectul reciproc stând la baza poveștii lor de dragoste.

„Luna viitoare împlinim 5 ani de când suntem împreună, consider că nu s-a schimbat nimic, poate doar mici chestii, că nu pot să fiu ipocrită, e normal, prima dată e focul acela, dar încercăm să menținem aceeași flacără, să păstrăm același respect, că despre asta e vorba, să apreciezi omul de lângă tine, să-l respecți și să primești aceleași lucruri înapoi”, a mai precizat Maria Constantin.

Artista recunoaște că mai apar discuții tensionate în căsnicie, dat fiind că soțul ei are un temperament mai impulsiv. Abordarea ei este, în schimb, maleabilă și preferă să gestioneze situațiile cu calm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`