Prima pagină » Cancan » Maria Coman de la Antena 3, despre viața de familie și experiența  Covid-19

Maria Coman de la Antena 3, despre viața de familie și experiența  Covid-19

28 feb. 2022, 15:12,
BZI.ro, în Cancan

Deși Maria Coman de la Antena 3 este vaccinată, nu a trecut de cel de al patrulea val fără să se infecteze. Covid-ul i-a dat peste cap vacanța pe care o avea plănuită, fiind nevoită să stea acasă. Jurnalista și-a dat seama că are nemilosul virus din cauză că nu mai simțea mirosul. Deși a trebuit să stea acasă, cei apropiați din familie, nu au fost infectați.

Maria Coman se află în trustul Intact de aproximativ 20 ani. Înainte de a fi prezentatoare, aceasta a fost reporter de teren. Curiozitatea a fost unul din motivele pentru care a ales să fie jurnalist, aceasta lucrând în acest domeniu încă din al doilea an de facultate.

Prezentatoarea a mai declarat faptul că nu ar mai putea fi reporter acum din cauza faptului că nu ar ști ce domeniu să acopere și nu ar mai avea diponibilitatea necesară.

Maria Coman: despre trecerea prin boală

Anul trecut, jurnalista s-a confruntrat cu o perioadă grea, aceasta făcând Covid. Deși prezentatoarea și-a făcut vaccinul incă din luna februarie, aceasta s-a infectat cu virusul înainte de vacanța sa la Paris. Maria Coman se pregătea să plece, când și-a dat seama că nu mai simte mirosul parfumurilor. Cu câteva zile inaite de vacanță, aceasta a fost la cinema și nu a simțit mirosul floricelelor.

„Și, cum mă gândeam eu așa la parfumuri, am avut un flashback. Că tocmai fusesem la film și nu am simțit miros de floricele. Că n-am simțit mirosul de la cremă după duș. Că menta din curte n-a avut niciun miros.”, a declarat Maria Coman.

Jurnalista a mai menționat și faptul că nu avea cum să rateze și al patrulea val de pandemie, în condițiile în care a fost ferită de primele trei valuri. Când și-a dat seama că nu mai simte mirosul parfumurilor, aceasta și-a făcut un test rapid ce a ieșit negativ și pentru a fi și mai sigură, aceasta a făcut și testul PCR care a ieșit pozitiv.

Deși aceasta a contractat virusul, cei din familia sa și persoanele cu care s-a întâlnit, nu au fost infectați. Cu câteva zile înainte să iși dea seama că nu mai are miros, Maria Coman, a avut semne de răceală, insă a crezut că e de la aerul condiționat. Prezentatorea a delcarat că în perioada în care a trebuit să stea acasă, nu a făcut mare lucru, doar a mâncat și a băut câteva ahare într-o seară.

Maria Coman de la Antena 3 – viața de familie

Jurnalista a devenit mamă în anul 2010 când a născut o fetiță. Prezentatoarea a declarat faptul că în urma venirii pe lume a fetiței sale, a devenit mai răbdătoare, ceea ce a lut-o prin suprindere. Maria Coman a mai adăugat faptul că micuța seamănă atât cu ea, cât și cu fostul său soț.

„Uneori seamănă cu mine, alteori cu tatăl ei. Are ochi albaștri, ca mine, de pildă. La gesturi și la atitudine seamănă cu mine. Dar cred că împrumută multe, nu cred că sunt înnăscute.”, a declarat Maria Coman într-un interviu.

În anul 2012, soțul acesteia dorea divorțul, după ce a aflat faptul că soția lui a avut nota 2 la purtare. Acesta a alertat urmăritorii jurnalistei printr-o postare pe blog-ul său, menționând că nu se aștepta la una ca asta din partea ei și că motivul nu era cunoscut.

Pe lângă viața de familie și cariera sa în jurnalism, Maria Coman de la Antena 3 are și un blog pe care scrie despre psihologie, implicare socială, vacanțe, copii și stil de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *