Prima pagină » Cancan » Maria Ciobanu, tarif de nimic pentru a cânta la o nuntă. Care sunt pretențiile financiare ale ciocârliei muzicii populare românești

Maria Ciobanu, tarif de nimic pentru a cânta la o nuntă. Care sunt pretențiile financiare ale ciocârliei muzicii populare românești

23 iun. 2021, 11:37,
în Cancan

Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Ciobanu a ajuns să aibă un tarif foarte mic pentru a cânta la o nuntă sau alt eveniment. Totul se întâmplă după ce în ultima vreme fosta soție a lui Ion Dolănescu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Iar toate acestea s-au răsfânt inevitabil și asupra carierei artistice a cântăreței de muzică populară.

Maria Ciobanu, supranumită și „ciocârlia muzicii populare românești”, este un nume greu în industria muzicală. Interpreta este considerată una dintre cele mai mari voci din muzica populară pe care România a produs-o până acum. Odată cu vârsta, însă, din nefericire, au început să apară și problemele de sănătate în ceea ce o privește pe fosta soție a lui Ion Dolănescu. Un lucru care a fost afectat de starea sa de sănătate este chiar legat de carieră.

Maria Ciobanu, tarif de nimic pentru a cânta la o nuntă

Maria Ciobanu se confruntă de câțiva ani cu probleme de sănătate. Cu toate că are un nume greu, acest lucru ar trebui să îi mărească tariful pentru a se prezenta la un eveniment. Însă remunerația acesteia a scăzut dramatic chiar. Dacă în trecut „ciocârlia muzicii populare românești” câștiga mai bine de 1000 de euro la o nuntă, acum tariful său a scăzut la 500 de euro. Fosta soție a regretatului Ion Dolănescu a împlinit vârsta de 83 de ani, o vârstă admirabilă. Din nefericire, Maria Ciobanu nu se simte mai bine pe an ce trece, iar bătrânețea și anii plini de  muncă și concerte au început să se resimtă în corpul artistei.

Cu toate că nu se simte bine, Maria Ciobanu nu renunță la prima ei dragoste, muzica. Din nefericire pentru românii de aici, Ciocârlia este stabilită în America și din cauza vârstei îi este greu să se deplaseze în țară pentru evenimente, drept urmare își încântă semenii de peste ocean cu vocea sa excepțională. Maria Ciobanu își trăiește bătrânețea liniștită alături de copiii și nepoții care sunt cu ea în America.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Maria Ciobanu

De câțiva ani, Maria Ciobanu se confruntă cu probleme de sănătate, drept pentru care copiii ei au ales să o ia cu ei peste Ocean, pentru a o avea mereu sub supraveghere. În urmă cu ceva timp, una dintre prietenele apropiate ale artistei a făcut declarații despre starea sa de sănătate.

„Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute! În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimită în America, la fiica sa, și la doctorul de la Los Angeles, care o tratează de un an și jumătate. În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu îi permite. Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria”, a precizat prietena Mariei Ciobanu.

Așadar, nici nu-i de mirare că Maria Ciobanu are un tarif de nimic pentru a cânta la o nuntă, asta chiar și în pofida problemelor de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *