Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Ciobanu, răvăşită de durere! Moarte cumplită pentru fratele ei geamăn

Maria Ciobanu, răvăşită de durere! Moarte cumplită pentru fratele ei geamăn

17 iun. 2022, 19:45,
în Cancan ultimă oră

Maria Ciobanu a trăit drame cumplite încă de la o vârstă fragedă. Avea doar cinci ani când şi-a pierdut fratele geamăn, iar zece ani mai târziu, tatăl ei s-a dus şi el într-o lume mai bună. Şi cum Dumnezeu nu i-a dat mai multe decât a putut duce, artista a supravieţuit şi unei perioade lungi marcate de foamete cumplită.

Maria Ciobanu s-a născut într-o familie de muzicieni, fiind cel de-al șaptelea copil şi, totodată, mezina familiei. Artista a avut și un frate geamăn, însă nu a reuşit să se bucure prea mult de prezenţa lui în viaţa ei. La cinci ani, acesta a contractat un virus mortal şi, cum tratamentele nu erau suficient de evoluate, a plecat în scurt timp în lumea cea fără de dor.

Maria Ciobanu: „Fratele meu geamăn, Gheorghe, a decedat la 5 ani”

Cântăreața și-a pierdut fratele geamăn atunci la o vârstă foarte fragedă. Artista a mărturisit că fratele ei a decedat la 5 ani.

„Am fost șapte frați, eu eram cea mai mică. Fratele meu geamăn, Gheorghe, a decedat la 5 ani pentru că a venit un microb de dizenterie, pe vremea aceea nu erau antibiotice. Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia cu ceaiuri, leacuri băbești. Fratele meu nu a vrut să pună gură pe niciun fel de ceai. S-a internat cu el în spital și, degeaba, a murit”, declara Maria Ciobanu într-un interviu mai vechi, potrivit starpopular.ro

Maria Ciobanu, copilărie marcate de drame teribile

Când avea 15 ani, artista şi-a pierdut tatăl. Din păcate, acesta nu a mai apucat să se bucure de faima pe care îndrăgita interpretă de muzică populară a cunoscut-o la scurt timp după moartea lui.

„Tatăl meu nu a apucat să mă asculte la radio. Eu am rămas fără tată la 15 ani, a murit de tânăr. La a doua stabilizare a făcut o pareză și în două luni s-a dus. Cred că el tot timpul m-a vegheat pentru că m-a iubit”, a mai mărturisit artista în interviul de colecție.

Tot din perioada copilăriei artista mai are o amintire urâtă. Familia Ciobanu era o familie de oameni săraci. Nu de puţine ori îşi potoleau foamea cu turtă goală, iar laptele era luxul suprem.

„Au fost și lipsuri când a fost seceta și nu se făcea grâul, porumbul. Aveam vreo șase ani, mama și tată plecau la Bistret, în Dolj, că să aducă de mâncare. A fost un an foarte secetos”, a mai declarat Maria Ciobanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024