Prima pagină » Cancan » Maria Ciobanu, imagine inedită, fără costum popular. Artista s-a pozat alături de soțul și fiica ei

Maria Ciobanu, imagine inedită, fără costum popular. Artista s-a pozat alături de soțul și fiica ei

20 apr. 2022, 14:22,
BZI.ro, în Cancan

Maria Ciobanu nu mai locuiește în România și, deși îi lipsește publicului român, duce o viață frumoasă alături de familia sa în America. Îndrăgita interpretă de muzică populară a spus, și nu o singură dată, că are în vedere să se întoarcă în țară pentru că nu vrea să moară pe pământ străin.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Ciobanu este foarte legată de plaiurile natale din România. Cu toate acestea, de câțiva ani, dată fiind starea ei de sănătate precară, artista s-a mutat la fiica ei care locuiește în America.

Maria Ciobanu, imagine inedită, fără costum popular

Celebra interpretă de muzică populară petrece timp frumos alături de soțul și fiica ei, în America. Pentru poza respectivă, a renunțat la straiele populare, dar a optat pentru o ținută elegantă în două culori.

Acum, Maria Ciobanu are părul scurt, poartă breton și un machiaj care îi pune în evidență trăsăturile. Artista zâmbește larg și pare foarte fericită. Nici nu ar putea fi altfel, alături de bărbatul care îi este alături de atâta timp și lângă fiica ei iubită.

Maria Ciobanu: „Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus”

Maria Ciobanu locuiește de câțiva ani în Statele Unite ale Americii, dar se întoarce în România, uneori, pentru a-și vedea restul familiei. Chiar dacă îi este bine în SUA, interpreta de muzică populară a spus clar că nu vrea să rămână acolo pe vecie. Iată ce declara în urmă cu ceva timp:

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim, şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, spunea Maria Ciobanu acum ceva timp.

Nu în ultimul rând, și Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, spunea că artista are o bronșită destul de urâtă, iar clima din Statele Unite ale Americii o ajută să se simtă mai bine. La acea vreme, Ionuț Dolănescu mai spunea că își dorește să o aducă pe mama lui Perșinari, unde este așteptată de nepoți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *