Prima pagină » National » Maria Ciobanu are mormânt în Cimitirul Bellu cu toate că locuiește în America: „A vrut să lase lucrurile aranjate”

Maria Ciobanu are mormânt în Cimitirul Bellu cu toate că locuiește în America: „A vrut să lase lucrurile aranjate”

23 mart. 2023, 13:49,
BZI.ro, în National

Îndrăgita artistă Maria Ciobanu are mormânt în Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor, aceasta pregătindu-se din timp pentru ultimul drum. Locul de veci al artistei se află sub un tei, aproape de mormintele regretaților Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică. De menționat că mormântul acesteia se află la o oarecare distanță de locul în care este îngropat Ion Dolănescu.

Deoarece are o venerabilă vârstă, Maria Ciobanu s-a pregătit din timp pentru momentul în care va părăsi această lume. Ciocârlia muzicii populare a vrut să aibă din timp un loc în care se va odihni după trecerea în neființă.

Maria Ciobanu are mormânt în Cimitirul Bellu

Maria Ciobanu, în vârstă de 85 de ani, s-a pregătit din timp pentru ultimele zile din viața sa. Celebra cântăreață de muzică populară a ținut să aibă din timp un loc de veci, în care va fi îngropată după moartea sa. Mama lui Ionuț Dolănescu are loc de veci în Cimitirul Bellu, din București. Mormântul artistei se află sub un tei și este aproape de locul în care sunt înmormântați regretații Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică.

Mormântul ciocârliei muzicii populare este amplasat pe Aleea Artiștilor din celebrul cimitir. Iar în capătul celălalt al Aleii Artiștilor este înmormântat fostul ei iubit și partener de scenă, tatăl fiului ei, regretatul Ion Dolănescu.

„Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleeea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere”, a declarat un paznic din Cimitirul Bellu.

Și Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, știe că artista are un loc de veci la Bellu, deși s-a scris că ar putea fi înhumată în America.

„Așa știu și eu, că doamna Maria Ciobanu are loc de veci acolo”, a precizat Dragoș Dolănescu.

Maria Ciobanu locuiește în America

Maria Ciobanu are cetățenie americană, iar în ultimii ani a stat mai mult în America, unde se află și în acest moment, împreună cu soțul ei, Mircea Câmpeanu. Maria Ciobanu și soțul ei locuiesc la Los Angeles la Camelia Filip, fata mai mică a interpretei. Ciocârlia muzicii populare a mai venit sporadic în România, pe timp de vară.

Cântăreața de muzică populară e căsătorită de aproape 40 de ani cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu. Înainte de această căsnicie, interpreta de muzică populară a trăit o poveste de dragoste cu multă pasiune alături de regretatul Ion Dolănescu. Celebrul interpret de muzică populară a murit în martie 2009.

Cei doi artiști nu au fost niciodată căsătoriți la starea civilă. Cu toate acestea, în anul 1971, Ion Dolănescu și Maria Ciobanu s-au cununat religios și au făcut o nuntă de pomină, cu preoți și dar. Interesant este că, în acel moment, fiecare era căsătorit cu altcineva, Maria Ciobanu cu Florea Burnea, iar Ion Dolănescu cu Iustina Băluțeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *