Prima pagină » Cancan » Maria Ciobanu a suferit un atac cerebral și și-a pierdut memoria în urmă cu un an
Maria Ciobanu a suferit un atac cerebral și și-a pierdut memoria în urmă cu un an

Maria Ciobanu a suferit un atac cerebral și și-a pierdut memoria în urmă cu un an

15 iul. 2020, 14:31,
în Cancan

Maria Ciobanu a suferit un atac cerebral și se se confruntă cu probleme grave de sănătate. Din acest motiv, artista a ajuns de urgență la spital.

Considerată ciocârlia muzicii populare românești, Maria Ciobanu a fost transportată de urgență la spital. Aceasta are mari probleme de sănătate, fiindu-i complet interzise zborurile. Starea ei de sănătate s-a deteriorat constant în ultimul an, și nu a mai putut veni în România. Totul a început în urmă cu aproximativ un an, când a suferit un atac cerebral și a fost internată de urgență. De atunci, a rămas cu mari dureri de cap, dar și-a pierdut aproape complet și memoria.

Maria Ciobanu a suferit un atac cerebral și se tratează în SUA

Deși a avut o viață activă, plină de călătorii în toată lumea, lucrurile nu mai merg atât de bine pentru Maria Ciobanu. Pe lângă problemele cauzate de atacul cerebral, Maria Ciobanu mai are și probleme cardiace. Are durerile mari de cap, însă artista acuză și stări acute de oboseală. De asemenea, nu mai poate sta în picioare mai mult 20 de minute. În acest moment, artista se află sub supraveghere medicală în SUA. Și, deoarece este predispusă unui nou atac cerebral, Maria Ciobanu nu are voie să călătorească cu avionul.

Vrea să fie înmormântată în România

Maria Ciobanu își dorește să fie îngropată în România, atunci când se va stinge. „Mai stau în America un an – doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară. Nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, mărturisea artista de muzică populară în urmă cu ceva timp.

Trei copiii din trei căsnicii

Maria Ciobanu a fost măritată de trei ori, având câte un copil cu fiecare soţ. Aceștia sunt Leontina Văduva, Camelia Filip şi Ionuţ Dolanescu. La sfârşitul anilor ’60, Maria Ciobanu l-a cunoscut pe Ion Dolănescu, alături de care a înregistrat mai multe piese. Cu toate acestea, Dolanescu dorea şi o relaţie sentimentală, deşi Maria Ciobanu era măritată.

„Îmi amintesc ca prin 1968 spre 1969 Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anişori… Pe atunci nu mă împăcam bine cu soţul meu, tatăl Cameliei, cel de-al doilea soţ. M-am despărţit de tatăl Leontinei care se purta foarte urât cu mine, apoi m-am căsătorit cu tatăl Cameliei. Dar mi-am dat seama că acesta era foarte gelos”, povestea artista.

A început să cânte cu Ion Dolănescu și abia după 3 ani s-a îndrăgostit de el… Astfel a divorțat de tatăl Leontinei și s-a căsătorit cu Dolănescu. Așa s-a născut băiatul, Ionuț Dolănescu, de care spune că este foarte mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *