Prima pagină » Cancan ultimă oră » Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani. Cu ce bărbați celebri s-a iubit

Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani. Cu ce bărbați celebri s-a iubit

03 sept. 2020, 09:01,
Cristian ZAVASTIN în Cancan ultimă oră

Celebra solistă de muzică populară Maria Ciobanu a împlinit astăzi vârsta de 83 de ani.

Maria Ciobanu s-a retras oficial în urmă cu patru ani, însă, la cererea publicului, a continuat să cânte. Supranumită „Ciocârlia muzicii populare” a susținut primul concert în România după doi ani în care a stat în SUA, la Los Angeles, a fost la Ziua Comunei Bogați, în județul Argeș, pe 29 august 2019. La eveniment, Maria Ciobanu a urcat pe scenă alături de Ionuț Dolănescu.

În ultimul an, starea de sănătate a Mariei Ciobanu s-a agravat. Solista de muzică populară are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații.

„Maria Ciobanu este bolnavă și în ultimul an starea de sănătate s-a agravat. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute. În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații“, au spus apropiați ai artistei.

ALT=

Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani. Cu ce bărbați celebri s-a iubit

Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani și este căsătorită cu Mircea Câmpeanu

Maria Ciobanu este căsătorită de aproape 40 de ani cu fostul soţ al Ilenei Sărăroiu, Mircea Câmpeanu, fost baschetbalist de performanţă. Bărbatul are acum peste 80 de ani şi se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, anul trecut slăbind peste 50 de kilograme, după cum declara chiar el.

Au fost voci care au susținut că Maria Ciobanu ar fi avut o relație cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu înainte ca aceasta să moară, lucru negat de „Ciocârlia muzicii populare”.

„Nimic n-a fost adevărat. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Să dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!» şi avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aş fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, a declarat la un moment dat Maria Ciobanu.

ALT=

Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani. Cu ce bărbați celebri s-a iubit

Poveste de dragoste cu Ion Dolănescu

Maria Ciobanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu marele artist Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009. Relaţia lor pătimașă s-a terminat la fel de năbădăios, iar cei doi nu şi-au mai vorbit 30 de ani. A reuşit să-i împace fiul lor, Ionuţ Dolănescu (46 ani), în anul 2004.

Momentul a fost marcat cu un spectacol la Sala Palatului, unde fanii lor i-au revăzut împreună după ani de zile.

Cântăreaţa mai are două fete, Leontina şi Camelia, cu alţi doi parteneri de viaţă, cu care s-a iubit înainte de Ion Dolănescu. Pe Leontina a avut-o cu primul ei soţ, un bărbat din satul ei, care lucra ca tractorist. Acesta a murit în 1994. Camelia este fiica lui Florea Burnea, membru a Ansamblului Ciocârlia. Căsnicia lor a durat șase ani.

ALT=

Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani. Cu ce bărbați celebri s-a iubit

Ionuț Dolănescu a încălcat restricțiile pentru a fi cu mama lui

Ionuț Dolănescu s-a întors anul acesta din America pentru a petrece Paștele alături de mama sa.

Artistul a revenit în țară împreună cu soția și cei trei copii ai lor. Cu toții au petrecut sărbătorile pascale în casa din București.

Deși autoritățile au impus măsuri stricte în ceea ce privește izolarea bătrânilor, se pare că artistul nu prea a ținut de cont de ele, Ionuț Dolănescu și membrii familiei lui petrecând de Paște în curtea casei pe care a moștenit-o de la tatăl său, Ion Dolănescu.

ALT=

Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani. Cu ce bărbați celebri s-a iubit

Mesajul de la Ionuț Dolănescu

Anul trecut, fiul Ionuț Dolănescu i-a scris pe Facebook un mesaj emoționant, care a ajuns la inimile tuturor.

„Azi, „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!“, a scris Ionuț Dolănescu pe pagina sa de Facebook.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024