Prima pagină » Cancan » Margherita din Clejani a dat lovitura în afaceri, după ce s-a lăsat de muzică

Margherita din Clejani a dat lovitura în afaceri, după ce s-a lăsat de muzică

06 ian. 2021, 10:44,
în Cancan

Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a dat lovitura în afaceri după ce a renunțat la muzică și s-a apucat de design vestimentar. Deși mulți credeau că nu se va descurca, Marga le-a arătat tuturor că se poate. Vedeta a dezvăluit cât costă o rochie produsă de ea.

Schimbare de macaz pentru fata lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. În cea de-a doua parte a anului trecut, Margherita anunța că s-a lăsat de muzică pentru că aceasta nu o făcea deloc fericită. Astfel, ea s-a orientat către design-ul vestimentar, iar din această pasiune a dezvoltat o afacere. Culmea, respectivul business îi aduce destui bani și îi permite să fie o femeie independentă.

Margherita din Clejani a dat lovitura în afaceri

Margherita de la Clejani s-a apucat de design vestimentar și se pare că afacerea îi merge din ce în ce mai bine. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani face ținute din ce în ce mai spectaculoase, însă prețurile nu sunt așa cum și-ar fi imaginat multe persoane.

Astfel, pentru o rochie de ocazie lungă, cu paiete și cu tot felul de accesorii, Marga a pus un preț destul de modest. Una dintre cele mai extravagante rochii ale sale costă doar 1.299,00 lei. Însă, cu toate acestea, există și ținute ale căror prețuri sunt ceva mai scumpe.

Spre exemplu, o altă rochie de culoare bej, lungă și elegantă, de pe site-ul Margheritei de la Clejani, ajunge la prețul de 1.790,00 lei, aceasta fiind încadrată în topul celor mai scumpe ținute ale sale. Cu toate acestea, rochițele scurte au prețuri ceva mai modeste care pornesc de la suma de 600 de lei. Iar costumele sport au prețuri ceva mai mari, de aproximativ 1.390,00 lei.

Ce spune Margherita despre operațiile ei estetice

Margherita de la Clejani a cheltuit sume colosale pe operațiile estetice. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a început să se opereze de la vârsta de 19 ani și, de atunci, le recunoaște pe unele, în timp ce le neagă pe altele.

Margherita a devenit dependentă de intervențiile estetice și a ajuns să cheltuie sume colosale pentru ele. Bruneta se poate lăuda, la vârsta de 28 de ani, cu 4 intervenții estetice mari care au determinat-o să arate așa cum și-a dorit.

Iată modificările fizice prin care tânăra a trecut de-a lungul timpului:

  • Rinoplastie/micșorarea nasului: 5000 euro
  • Implant mamar: 6000 euro
  • Lifting facial: 3000 euro
  • Acid hialuronic: 3000 euro

Însă acum, după ce Margherita a dat lovitura în afaceri, cu siguranță își va permite și alte intervenții estetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *