Prima pagină » Cancan ultimă oră » Margherita de la Clejani șochează iar! Cum a fost surprinsă

Margherita de la Clejani șochează iar! Cum a fost surprinsă

18 iun. 2020, 23:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Recent, Margherita de la Clejani a devenit protagonista unui scandal mediatic după ce a făcut accident de mașină și polițiștii au descoperit faptul că vedeta se afla sub influența substanțelor psihoactive.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, FILMATĂ ÎNTR-O IPOSTAZĂ NEAȘTEPTATĂ

Fanii vedetei așteaptă acum să afle dacă vedeta a consumat într-adevăr droguri sau doar pastile cu efect analgezic, așa cum a declarat. Situația a devenit și mai complicată după ce s-a aflat că prietenul său cu care era la momentul respectiv, Theo, este acuzat de consum de droguri și chiar are interzis în farmaciile din București. Testele de la INML vor reprezenta o probă extrem de concludentă și rămâne de văzut ce se va dechide în cazul Margheritei de la Clejani.

Între timp însă, focoasa brunetă își ține fanii în priză cu tot felul de clipuri video, fotografii și dezvăluiri incredibile din viața ei privată. Recent, Margherita de la Clejani și-a făcut un tatuaj cu mesaj secret, la scurt timp după producerea accidentului și chiar a postat o nouă imagine cu o armă în mână.

Vedeta nu s-a oprit aici și s-a filmat fie lângă un elicopter, fie dansând în ipostaze incendiare. În cel mai recent clip al său postat pe Instagram, Margherita de la Clejani a fost filmată când se plimbă cu trotineta pe străzile Bucureștiului, pe la orele dimineții, când soarele încă nu răsărise. Așa cum era de așteptat, imaginile au surprins fanii și au adunat imediat mai bine de 16.000 de reacții!

Viorica de la Clejani, reacție șoc: Vreți să se omoare Margherita

Viorica de la Clejani a avut o reacție șocantă, de față cu paparazzi veniți în preajma casei sale. Imaginile au fost prezentate la emisiunea Xtra Night Show! În emisiunea Xtra Night Show au fost prezentate imagini surprinzătoare cu Viorica de la Clejani. Pentru cei care nu stiu, Margherita de la Clejani a provocat recent un accident auto fără victime și polițiștii au descoperit faptul că vedeta conducea sub influența substanțelor psihoactive.

VIORICA DE LA CLEJANI, REACȚIE ȘOC DE FAȚĂ CU PAPARAZZI

„Eu sunt mama lor, eu am grijă de ei, nu vreau să pățească și copiii mei cum a pățit Mălina Olinescu, care s-a dus și a murit din cauza depresiei, a presiunii mediatice și a oamenilor. Am nervi și nu consum nimic! Sunt mamă, lăsați-mi copiii în pace. Vreți să se omoare?! A omorât ea pe cineva? Dumnezeu e mare, sunt lucruri mai importante în țară.

Anturajul Margheritei nu este o crimă. Lăsați-mi copiii în pace. Eu nu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții. Suntem o țară de drogați și nimeni nu face nimic. De o săptămână sunt terotizată, nu mai pot nici nici măcar să ies să îmi iau mâncare. Nu vreau ca din cauza presiunii mediatice, a comentariilor, a mesajelor, să ajungă Margherita să se omoare din cauza presiunii?!

M-ați omorât, oameni buni. Au ajuns copiii mei să fie arătați pe stradă cu degetul de toți proștii. Ce a făcut Margherita? A omorât pe cineva, a băgat pe cineva în cosciug și nu știu eu?!”, a fost reacție Vioricăi de la Clejani, vizibil afectată de situația cu care se confruntă familia Clejanilor în prezent.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *