Prima pagină » Cultural » Margherita de la Clejani s-a retras din viața publică pentru o perioadă. Ce a ajuns să facă acum

Margherita de la Clejani s-a retras din viața publică pentru o perioadă. Ce a ajuns să facă acum

03 sept. 2024, 14:04, 2 ,
Cezar Bulgaru în Cultural

Internauții au rămas surprinși să vadă ce face Margherita de la Clejani după ce s-a retras din viața publică. Fiica lui Ioniță și Viorică de la Clejani, care a fost implicată într-un scandal legat de consumul de substanțe interzise la volan, și-a făcut recent reapariția în lumina reflectoarelor, după o pauză de peste un an.

Margherita a apărut recent la un eveniment împreună cu părinții și trupa lor. Au susținut un recital în comun, iar ea a oferit un spectacol deosebit alături de mama sa.

Margherita de la Clejani s-a retras din viața publică

Petrecerea a fost un real succes, iar imaginile cu Margherita, care pare să fi trecut peste problemele din trecut și să fie mai liniștită, s-au viralizat rapid pe internet. Revenirea ei în lumina reflectoarelor a surprins plăcut pe mulți fani.

Transformarea ei a fost o surpriză plăcută pentru internauți, care au felicitat-o pentru că a adoptat un stil de viață mai convențional și s-a alăturat din nou familiei pe scenă.

„Bravo, Marga, ți-ai revenit. Să-ți asculți părinții/ Și-a revenit Margerita/ S-a reorganizat Marga/ Bravo, Marga… Bine ai revenit. Respect părinților/ Marga, arăți super bine! Felicitări! / Frumoasa e Marga. Bine ai revenit. Mult succes/ Doamne, și-a revenit Margherita. Și Fulgy, și ea! Doamne ajută, cred că nu mai consumă substanțe interzise.Doamne ajută!”, sunt doar câteva dintre reacțiile pe care internauții le-au avut la imaginile cu Margherita.

Unde a dispărut Margherita de la Clejani și cu ce se ocupă acum

Margherita de la Clejani și-a schimbat viața în mod radical, după problemele cu legea pe care le-a avut în urmă cu 3 ani. Acum, totul a luat o nouă turnură, iar fiica Clejanilor a început să se preocupe de viitorul său. Tatăl său, Ioniță de la Clejani, are numai cuvinte de laudă acum față de fiica sa, dezvăluind ce preocupări are tânăra în această etapă a vieții sale.

Ioniță de la Cejani a dezvăluit detalii de ultimă oră despre fiica sa! Celebrul lăutar a mărturisit că planurile și interesele i s-au schimbat total Margheritei, acum dorindu-și să-și creeze un viitor stabil. Tânăra se preocupă acum de afaceri, dar urmează și cursuri de engleză.

Margherita de la Clejani este fiica cunoscuților artiști români Ioniță și Viorica de la Clejani. A fost implicată în mai multe scandaluri în trecut, inclusiv unul legat de consumul de substanțe interzise la volan. Din cauza acestor incidente, Margherita s-a retras din viața publică pentru o perioadă semnificativă. În prezent, Margherita continuă să fie implicată în lumea muzicală și este urmărită cu interes de către publicul român.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *