Prima pagină » Radio » Actualitate » Margherita de la Clejani s-a pozat alături de Johnny Depp. Ce relație are cu celebrul actor

Margherita de la Clejani s-a pozat alături de Johnny Depp. Ce relație are cu celebrul actor

09 iun. 2023, 13:36,
în Radio

Margherita, fiica celebrilor lăutari de la Clejani, s-a pozat alături de Johnny Depp, la concertul pe care acesta l-a susținut în București. Părinții brunetei s-au împrietenit cu celebrul actor în urmă cu mai mulți ani, potrivit lui Ioniță de la Clejani. Și dacă Margherita de la Clejani a fost prezentă la concert, nu același lucru se poate spune despre Fulgy, care l-ar fi supărat pe Johnny Depp după ce a făcut niște afirmații nepotrivite.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Johnny Depp este foarte apropiat de familia Clejanilor. După cum bine știm cu toții, chiar Fulgy a dezvăluit în trecut că starul de la Hollywood i-ar fi promis că va fi nașul lui când se va decide să se căsătorească. Cu toate acestea, băiatul Clejanilor l-a supărat pe actor în urmă cu doi ani când a spus că acesta ar fi tatăl lui biologic. Din această cauză, probabil, nici nu a fost prezent la concertul lui Johnny Depp.

Margherita de la Clejani s-a pozat alături de Johnny Depp

Margherita de la Clejani a postat o imagine de colecție alături de Johnny Depp. Vedeta a mers la concertul celebrului actor, care este apropiat de familia tinerei. Margherita este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante din viața ei cu persoanele care o urmăresc în mediul online. Așa că, de această dată, ea a postat o imagine alături de Johnny Depp.

Vedeta a mers la concertul celebrului artist, iar bineînțeles că un moment atât de important nu putea sta departe de ochii fanilor din mediul online.

Ținând cont de declarațiile pe care le-a făcut Fulgy despre celebrul actor Johnny Depp de-a lungul anilor, era de așteptat ca măcar un membru al familiei Clejanilor să fie prezent la concertul artistului, mai ales pentru că se știa că a venit în România.

Cu toate acestea, Fulgy mai are de așteptat până să-i reintre în grații lui Johnny Depp, pe care l-a supărat destul de tare. Actorul l-a înjurat pe Fulgy, pe contul de socializare, după ce băiatul Clejanilor a afirmat că ar fi fiul său.

Cum s-a împrietenit Johnny Depp cu familia Clejanilor

Potrivit declarațiilor făcute în trecut, Ioniță de la Clejani l-a cunoscut pe Johnny Depp când starul se afla la noi în țară și l-a auzit pe artist cântând. De atunci, cei doi s-au împrietenit și au rămas în relații bune.

„Acordeonul meu s-a spart, după ce filmasem în ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou, de ziua mea de naștere. După aceea, am cântat pentru Johnny la Paris, iar el avea lacrimi în ochi atunci când soția mea a cântat pentru el un cântec tradițional țigănesc. De asemenea, am cântat pentru el și în clubul lui, The Viper Room, care se află pe Sunset Boulevard din Hollywood, dar am cântat și în casa lui din Los Angeles”, a mărturisit tatăl Margheritei de la Clejani, în urmă cu mai mult timp.

Cu atât mai mult, Johnny Depp i-ar fi oferit artistului un acordeon, drept cadou. Cântărețul a povestit cu emoție momentul în care l-a cunoscut pe celebrul actor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`