Prima pagină » Cancan » Margherita de la Clejani s-a lăsat de muzică și e o femeie independentă: „Sunt destul de echilibrată”

Margherita de la Clejani s-a lăsat de muzică și e o femeie independentă: „Sunt destul de echilibrată”

15 dec. 2020, 11:45,
în Cancan

Schimbare radicală pentru fata Clejanilor. Margherita de la Clejani s-a lăsat de muzică pentru că aceasta nu o făcea deloc fericită. Se pare că ea s-a orientat către design-ul vestimentar. Din această pasiune a dezvoltat o afacere care îi aduce bani și îi permite să fie o femeie independentă.

Margherita de la Clejani s-a lăsat de muzică. Cu ce se ocupă acum

Chiar daca în ultimele luni a apărut în presa cu tot felul de întâmplări neplăcute, Margherita  a lăsat toate acestea în trecut și se focusează pe viitor. Fiica Clejanilor nu mai vrea să se gândească la ce a pățit anul acesta și tocmai de aceea, s-a afundat în muncă. Este o femeie independentă și nu are nevoie de ajutorul nimănui.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani e mai decisă că niciodată să-și urmeze pasiunea. A renunțat la muzică. Nu o făcea deloc fericită. Și, și-a îndreptat atenția către design-ul vestimentar. Face bani din această afacere și-i permite să fie o femeie independentă, dar tot mai apelează la tati câteodată.

„În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani, pentru emisiunea Xtra Night Show.

A devenit selectivă cu prietenii

Margherita a eliminat tot ce-i făcea rău: muzica, pe care nu mai simțea să o facă, dar și anturajul care a adus-o în situațîi foarte neplăcute. Vedeta mărturisește că a făcut curățenie printre „prieteni ” și, deocamdată, a rămas singură, dar nu se plânge.

„Întâmplările din viața mea din ultima perioadă m-au făcut să devin puțin mai singuratică. Am devenit foarte selectivă. Mi-am dat seama că este mult mai bine să fi singur, tu cu tine și cu sufletul tău, decât să stai cu oameni nepotriviți. Dar chiar dacă stai cu oameni nepotriviți, înveți. Înceți, că altfel nu ai avea cum să evoluezi”, a continuat vedeta.

Nu mai face muzică, dar asta nu înseamnă că nu mai trăiește pe picior mare. Margherita muncește zi și noapte pentru că magazinul de haine pe care-l deține să-i aducă profit. Însă, așa cum „lupul își schimbă părul, dar năravul ba” așa și Marga mai apelează la cash-ul lui Ioniță.

Margherita de la Clejani: „Acum sunt destul de echilibrată„

„Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare că eu să pot să mă întrețîn singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentru că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”, a mai adăugat Margerita de la Clejani.

Fata Clejanilor a amenințat și lovit angajațîi unei firme

Acum doua luni, Margherita de la Clejani i-ar fi amenințat și lovit pe angajațîi unei firme imobiliare, iar după incidentul neplăcut s-a ales cu dosar penal. Mmai exact, fiica Clejanilor ar fi amenințat și lovit două femei, angajate la o firmă de imobiliare. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, însă vedeta a fost de negăsit!

”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului .

În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se arată în comunicatul transmis de oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *