Prima pagină » Cancan ultimă oră » Margherita de la Clejani, primele declarații după ce a fost înjunghiată cu o lamă în piept: „Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii”

Margherita de la Clejani, primele declarații după ce a fost înjunghiată cu o lamă în piept: „Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii”

19 aug. 2022, 19:01, 2 ,
în Cancan ultimă oră

Margherita de la Clejani a fost una dintre cele două tinere înjunghiate în piept în seara zilei de 17 august 2022, într-o zonă centrală din București. Un bărbat necunoscut, aflat pe o trotinetă electrică închiriată, le-a atacat cu o lamă.

Margherita de la Clejani a mărturisit că este foarte afectată din cauza incidentului. Vedeta susține că nu a fost înțepată cu un obiect ascuțit, așa cum se vehicula, ci a fost înjunghiată chiar în zona inimii.

Margherita de la Clejani: „Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii”

Artista se simte mai bine acum, dar susține că a avut nevoie de ajutorul specialiștilor pentru a trece peste și din punct de vedere emoțional.

„Nu am fost înțepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată, și care este încă în libertate. Am fost înjunghiată în inimă. Este omenesc să greșim, dar este diabolic să insistăm în greșeală, de aceea lecțiile importante ale lumii m-au făcut să înțeleg chestiunile rațiunii. Bineînțeles, am fost consiliată de numeroși psihologi, psihiatri, specialiști extraordinari, cărora le mulțumesc din toată inima mea, care este ușor afectată”, a declarat Margherita, potrivit Spynews.

„Acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri, iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înșelătoare. Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieți tinere pierdute inutil, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare”, a mai declarat solista.

Fulgy de la Clejani, amenințări la adresa celui care i-a atacat sora

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a fost înjunghiată pe stradă. Margherita se plimba pe stradă când un individ i-a înfipt o lamă în bust. Imaginile cu obiectul ascuțit au fost publicate de către Fulgy și Viorica de la Clejani, care au transmis și mesaje pe rețelele de socializare. Mai mult, fratele artistei a postat un mesaj amenințător la adresa atacatorului. Fulgy i-a transmis atacatorlui că ar fi bine să se roage să ajungă în spatele gratiilor.

„Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit. Dumnezeu este mare și este peste tot, la fiecare colț din Bucureștiul ăsta și nu doar atât… Crede-mă că Dumnezeu e prezent în toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Mesajul ăsta este pentru nenorocitul cu fapta asta. Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis, că din moment ce ai făcut așa ceva, te anunț că nu mai ai loc pe acest pământ”, a scris Fulgy pe rețelele de socializare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *