Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Margherita de la Clejani, nedespartita de Giani Kirita! „Suntem casatoriti de 3 ani de zile!”

Margherita de la Clejani, nedespartita de Giani Kirita! „Suntem casatoriti de 3 ani de zile!”

08 iun. 2017, 12:08,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:608848;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Margherita de la Clejani este din ce in ce mai apropiata de Giani Kirita. Cei doi sunt prieteni si filmeaza impreuna pentru emisiunea lui Nea Marin. Cele doua vedete stau aproape zi si noapte pentru ca filmeaza pentru o emisiune care va debuta in curand. Au si glumit pe seama presupusei lor relatii. S-a zvonit chiar ca sunt casatoriti, insa ei sunt doar foarte buni prieteni.

Vezi si: Viorica de la Clejani, transformare totala! Dupa ce a slabit spectaculos, a «lucrat» si la fata – FOTO

Sunt cu Giani. Suntem casatoriti de trei ani de zile. N-ati citit presa? (…) Suntem tocmai aici, in Vama Veche. (…) E o placere sa venim in emisiunea lui Nea Marin. Am facut de toate. Am spalat toalete, am tuns oi, iarba. Lucruri pe care nu le-as face acasa. (…) Niciodata n-am intrat in bucatarie sa fac ceva. Mama m-a invatat sa stau la masa si sa mananc bucatele ei.” a spus Margherita de la Clejani in emisiunea lui Mihai Morar. 

Margherita e o tanara artista din Romania. Ea e fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani. Cantareata nu e singura la parinti. Ea are un frate, pe Fulgy Clejani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024