Prima pagină » Actualitate » Margareta a României: „Am aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a”
Margareta a României: „Am aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a

Margareta a României: „Am aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a”

08 sept. 2022, 20:57, 1 ,
în Actualitate

Majestatea Sa Margareta a României a aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, anunţă Biroul de presă al Custodelui Coroanei.

”Majestatea Sa Margareta a României şi Alteţa Sa Regală Principele Consort, alături de întreaga Familie Regală, au aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord”, a transmis Biroul de Presă al Majestăţii Sale Custodele Coroanei.
Regina Elisabeta a ll-a a încetat din viaţă joi, la vârsta de 96 de ani.

Klaus Iohannis, după decesul Reginei Elisabeta a II-a

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seară, un mesaj de condoleanţe, după decesul Reginei Elisabeta. ”Domnia Majestăţii Sale a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public”, a transmis preşedintele.

”Sincere condoleanţe la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestăţii Sale, care s-a întins pe parcursul a 7 decenii, a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public”, a transmis, Iohannis, joi seară, într-un mesaj pe Twitter.

Şeful statului a afirmat că ”românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală”.

 

Comentarii
  • Marea durere a acestei reptile bastard, Margareta escroaca, este ca va trebui sa raspunda in fata Legii Martziale pentru toata mascarada pe care a facut-o cu moartea Neregelui Tradator Incestuos Mihai, care murise cu 3 ani inainte de a face scena macabra cu inmormantarea in Romania sicriului plin cu saci cu nisip in locul incineratului sau tata.
    Inainte facuse mascarada cu inmormantarea sicriului plin cu saci cu nisip al mamaei sale incinerate, care a murit dupa tradatorul incestuos dar nedeclarat mort, care i-a fost concubin, pentru ca nu au fost casatoriti legal, deoarece tradatorul incestuos era casatorit legal pe ascuns cu mama lui Nicolae, cel pe care l-a botezat la Constanta, dar dupa ’90 nu a vrut sa-l recunoasca ca fiu.
    Toate aceste lucruri vor iesi la lumina si cei care au participat la aceste inscenari grotesti vor plati si ei, indiferect cat sunt ei de masoni si poponari.
    Acel milion de euro aprobat ilegal de Parlamentul Penal al Romaniei cu ajutorul escrocului Tariceanu, pentru ca tratorii Margareta si securistul acoperit Radu Duda sa traiasca pe spinarea poporului roman, vor trebui recuperati si jefuitorii condamnati la inchisoare pe viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *