Prima pagină » National » Marele premiu la Loto 6/49 din 6 decembrie a fost câştigat. O femeie din Suceava a ridicat o sumă colosală

Marele premiu la Loto 6/49 din 6 decembrie a fost câştigat. O femeie din Suceava a ridicat o sumă colosală

07 ian. 2021, 14:12,
în National

Începutul de an a fost unul cât se poate de norocos pentru o femeie din Suceava care a câştigat marele premiu la Loto 6/49. Ea a câştigat premiul în urma tragerii principale din data de 6 decembrie 2020. Fericita norocoasă şi-a ridicat premiul, în valoare de aproximativ 1.46 de milioane de euro, în cursul zilei de marţi, 5 ianuarie 2021. Biletul câştigător a costat 33.50 de lei.

Marele premiu la Loto 6/49 a fost câştigat

O femeie din Suceava a devenit milionara în euro, chiar în prima săptămână din nou an! Suceveanca a câştigat marele premiu de la 6 din 49 oferit de Loteria Romană! Norocoasă a nimerit toate cele 6 numere norocoase şi s-a prezentat recent la sediul central al Loteriei Romane.

Câştigul a avut loc la extragerea de duminică, 6 decembrie, iar noroacasa s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane pentru a-şi ridica premiul în valoare de nu mai puţin de 7.130.807,28 lei, aproximativ 1,46 milioane de euro.

Posesoarea biletului norocos spune că joacă de foarte mulţi ani la Loto 6/4. A recunoscut însă că prefera doar tragerile loto de duminică. Femeia a mărturisit că joacă mereu aceleaşi numere, deoarece acestea au o semnificaţie personală.

A jucat un bilet cu 3 variante

De data aceasta femeia din Suceava a ales să joace 3 variante la loto 6 din 49, pentru care a plătit suma de 33, 5 lei. S-a dovedit a fi combinaţia norocoasă.

Aceasta a mai spus că a aflat că a câştigat potul cel mare chiar duminică seara, pe 6 decembrie 2020, când a văzut numerele câştigătoare pe site-ul Loteriei Romane. Marele premiul la tragerea Loto 6/49 de duminică, 6 decembrie 2020 a fost în valoare de 7.130.807,28 lei, aproximativ 1,46 milioane de euro.

Suceveanca a dorit să rămână anonimă, dar a spus ce are de gând să facă cu banii câştigaţi. Femeia a recunosct că îşi va ajuta cu banii respectivi familia. A precizat însă că va rămâne o jucătoare înrăită a loteriei 6 din 49 şi pe viitor.

A câştigat la loto 2 milioane de dolari după ce a pus numerele văzute într-un film în care personajul principal câştigase la loto

Un bărbat din Kentucky care a obţinut un jackpot de 2 milioane de dolari folosind numerele văzute într-un film. Acesta le-a spus oficialilor loteriei de stat, Powerball le-a, că şi-a luat numerele dintr-o sursă neobişnuită.

Bărbatul domiciliat în Caldwell, care a solicitat anonimatul, le-a spus oficialilor din Loteria Kentucky că biletul pe care l-a cumpărat de la Max Fuel Express din Princeton purta acelaşi set de numere pe care le joacă de ani de zile: 10-24-27-35-53.

Omul a selectat Powerball 01, care a fost singura cifra pe care a ratat-o ​​când numerele au apărut cu Powerball 18 în extragerea din 26 decembrie. Cifrele i-au adus omului un jackpot de 2 milioane de dolari.

Câştigătorul a spus că a început să joace numerele după ce le-a luat dintr-un film în care personajul principal le-a folosit pentru a câştiga un jackpot la loterie. Bărbatul a spus că nu-şi poate aminti numele filmului. Bărbatul a spus că intenţionează să-şi folosească câştigurile pentru a se retrage şi a petrece mai mult timp cu familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *