Prima pagină » Radio » Actualitate » Marele câștigător de la „Chefi la cuțite”, anunțat înainte de finală. Cine a pus mâna pe trofeu

Marele câștigător de la „Chefi la cuțite”, anunțat înainte de finală. Cine a pus mâna pe trofeu

22 nov. 2022, 15:00, 7 ,
în Radio

Deja este vehiculat numele unui concurent în postura de câștigător al celui de-al zecelea sezon al show-ului culinar „Chefi la cuțite”. Marea finală a îndrăgitei emisiuni jurizate de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu va fi difuzată de Ziua Națională a României. Din informațiile care circulă pe internet, ar fi vorba de o concurentă din echipa lui chef Sorin Bontea.

Cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este aproape de sfârșit. Finala competiției din al cărui juriu fac parte Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu urmează să fie difuzată pe 1 decembrie. Și totuși, numele celui care va ridica trofeul a fost deja anunțat.

Marele câștigător de la „Chefi la cuțite”, anunțat înainte de finală

De-a lungul tuturor edițiilor, concurenți de toate vârstele, indiferent că sunt bucătari la bază sau că doar au o pasiune pentru gastronomie, s-au întrecut pentru a ajunge la inima celor trei chefi. În cursa pentru marea finală au rămas cei mai buni, însă unul singur va fi declarat câștigător. Iar numele acestuia a început să fie deja vehiculat pe internet.

Astfel, conform unei postări pe Instagram, cel de-al zecelea sezon va fi câștigat de Florica Boboi, concurenta din echipa lui Chef Sorin Bontea. Fmeia, originară din Țara Oașului, este bucătar și organizator de evenimente la Paris, acolo unde și locuiește de opt ani, împreună cu soțul ei, alături de care este împreună de 21 de ani. Cei doi au împreună trei copii de 6 luni, 12 ani și 18 ani. Concurenta avea încredere în sine, atunci când a pășit în bucătăria „Chefi la cuțite” și spunea la vremea respectivă că și-ar dori să poată câștiga sezonul cu numărul 10.

„Să câștig deja e un cuvânt mare, nu știu dacă aș putea ajunge până acolo, dar vreau să încerc. Încercarea moarte nu are! Eu sunt născută pe 10 decembrie și 10… sezonul 10 și mă gândesc că e numărul norocos. Aici trebuie să fiu eu”, spunea Florica.

Florica Boboi a lucrat prin toată Europa

Concurenta a povestit că a plecat prima dată la Viena, în anul 2002. Acolo a lucrat inițial în agricultură, într-o seră, aproximativ trei ani. Ulterior, împreună cu soțul ei a plecat în Italia, unde a lucrat ca îngrijitor la curățenie. Mai târziu, patronii la care lucrau și-au deschis un restaurant. Pentru că bucătarii o rugau să o ajute la treburile din bucătărie, Florica a ajuns să prindă drag de ceea ce înseamnă gastronomia.

A descoperit atunci că acest lucru este ceea ce crede că i se potrivește cel mai bine. A urmat apoi câteva cursuri la Torino. A reușit în cele din urmă să îi ia locul unui bucătar de la restaurantul unde lucra ca îngrijitoare. După o vreme s-a decis împreună cu soțul ei să plece în Franța. Deși s-a opus în primă fază, bărbatul a fost convins să o însoțească la Paris.

Ajunsă în Franța a lucrat tot ca îngrijitoare, asta pentru că nu cunoștea limba franceză. Cu toate acestea, simțea că o atrage bucătăria, dar soțul ei își dorea ca ea să nu mai lucreze în vreun restaurant. În cele din urmă, Florica a decis să facă marea schimbare.

„Nu am mai putut să stau la curățenie. Dacă știu să fac altceva, de ce să stau aici? M-am dus și am lucrat în restaurante italienești, apoi m-au trimis în restaurante franceze. Prima dată nu știam decât «Oui» și «Non». Șeful mă întreba și eu «Oui, oui», la mine totul era «Oui»”, mai povestește Florica Boboi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *