Prima pagină » Actualitate » Mare scandal iscat în mediul online! Mira a dansat la Marea Moschee din Abu Dhabi și a deranjat comunitatea musulmană!
Mare scandal iscat în mediul online! Mira a dansat la Marea Moschee din Abu Dhabi și a deranjat comunitatea musulmană!

Mare scandal iscat în mediul online! Mira a dansat la Marea Moschee din Abu Dhabi și a deranjat comunitatea musulmană!

27 oct. 2023, 10:06, 1 ,
în Actualitate

Un mare scandal s-a iscat în mediul online, după ce cântăreața Mira a dansat la Marea Moschee din Abu Dhabi și a deranjat comunitatea musulmană. Mira a fost criticată pe platforma TikTok, după ce a postat un filmuleț în care dansa la Marea Moschee din Abu Dhabi. Vizita la acest obiectiv implică reguli foarte stricte.

Mira a dansat la Marea Moschee din Abu Dhabi

Artista Mira a fost criticată dur pe platforma TikTok, după ce a postat un filmuleț în care dansa la Marea Moschee din Abu Dhabi. Vizita la acest obiectiv implică reguli foarte stricte. Mira, pe numele ei real Maria Mirabela Cișmaru, este în centrul unei dispute în mediul online, mai exact pe platforma TikTok.

Recent, Mira a fost plecată într-o vacanță alături de iubitul său, în Abu Dhabi. Într-una din zile a vizitat de altfel și unul dintre cele mai importante obiective turistice de acolo, și anume Marea Moschee din Abu Dhabi- Sheikh Zayed Grand Mosque.

Mira s-a filmat în timp ce dansa pe piesa ei, în interiorul Moscheei din Abu Dhabi. Cântăreața a profitat de moment pentru a împărtăși cu fanii săi locurile deosebite în care se află.

Cântăreața s-a filmat în timp ce dansează și face anumite mișcări, chiar în interiorul moscheei, pe cea mai recentă piesă lansată alături de Theo Rose. Melodia se numește „Ca-n România”, iar refrenul ei este următorul: ”Miami, Arabia, nicăieri nu-i ca-n România. Dansuri ca în Africa, și lovele ca-n Elveția”.

Acuzată că nu are respect față de religie

La scurt timp după postarea videoclipului, Mira a fost aspru pusă la zid de o persoană de origine musulmană. Aceasta i-a spus cântăreței că este lipsită de respect, deoarece acea moschee este un loc în care oamenii vin și se roagă. Totodată, gesturile pe care le-a făcut în timp ce mima versurile melodiei sale sunt interzise într-un astfel de obiectiv unde regulile sunt foarte stricte.

„Mergi la moschee, unde oamenii vin să se roage și să vorbească cu Dumnezeu și tu pui muzică și dansezi? Este acest lucru ok? Putea să fie o biserică, o mănăstire… Ai face asta într-o mănăstire? Ai asculta muzică și ai dansa într-o biserică? Ai face asta? Mi se pare lipsă de respect. Nu înțeleg cum a ajuns să facă acolo acele video-uri, căci regulile la moschee sunt foarte stricte. Nu ai voie să faci niciun fel de gest cu mâinile. Cum ai reușit să faci asta? A mai postat ceva de genul, dar dansa pe plajă, ceea ce este total în regulă. Îmi place ideea. Tu cânți despre Arabia, ești în Arabia și dansezi pe piesa ta, asta e în regulă și îmi place vocea ta. Nu e vorba doar despre mine, să nu crezi că m-am ofensat doar pentru că sunt musulmană. Dar sunt atâția oameni creștini în comentariile tale care spun că ai făcut ceva extrem de greșit”, a explicat femeia de origine musulmană pe TikTok.

De asemenea, persoana respectivă a mai scris în descrierea videoclipului în care a explicat faptele Mirei, faptul că ea a respectat religia creștină și nu ar merge niciodată într-o biserică să facă asemenea lucruri.

”Și nu există, «poate că nu a știut», nu este valabil. Ea nu a respectat religia mea, așa cum eu o respect pe a ei. Niciodată n-aș fi intrat într-o biserică și aș fi început să fac astfel de lucruri. Ea știa că oamenii se duc acolo să se roage? Este o moschee până la urmă”, a adăugat deranjată femeia.

Sheikh Zayed Grand Mosque este una dintre cele mai mari moschei din lume. Aceasta a fost deschisă publicului în anul 2007, iar intrarea este gratuită. Peste 50.000 de vizitatori pe zi merg să viziteze acest obiectiv turistic emblematic. Toți cei care ajung aici trebuie să se îmbrace corespunzător, să facă liniște deoarece este un loc de rugăciune, să nu vorbească la telefon și să nu facă semne cu mâinile. De aceea, un mare scandal s-a iscat în mediul online, după ce cântăreața Mira a dansat la Marea Moschee din Abu Dhabi.

 

Comentarii
  • Acolo sunt reguli stricte, nu ca in Europa, unde din pacate este dezmat, gen, baiatul maine poate fi fata. poimaine broscoi si tot asa… Nu tin cu musulmanii, dar nici sa te duci precum prostul intr-o tara islamica, pentru a te da in spectacol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
24 august 2024
24 august 2024