Prima pagină » Cancan » Marcela Fota radiază de fericire alături de iubitul ei. Ce mesaj a transmis artista pentru cei care o critică

Marcela Fota radiază de fericire alături de iubitul ei. Ce mesaj a transmis artista pentru cei care o critică

15 nov. 2022, 10:15,
BZI.ro, în Cancan

Marcela Fota radiază de fericire alături de iubitul ei. Artista trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex, un bărbat mult mai tânăr decât ea. Deși relația lor este aspru sancționată de majoritatea și privită cu multă îndoială, Marcela Fota nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre alături de partenerul ei, care o răsfață mereu. Iată ce mesaj a transmis artista pentru cei care o critică.

Marcela Fota radiază de fericire alături de iubitul ei

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Marcela Fota radiază de fericire în viața privată.

Artista iubește din nou după suferința provocată de decesul soțului ei și este mai fericită ca oricând alături de Alex, noul ei iubit. Diferența de vârstă dintre cei doi nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, în pofida criticlor celor din jur. Cântăreața a vorbit recent despre bărbatul care i-a cucerit inima și care o răsfață mereu. Cu toate acestea, Marcela Fota nu a dorit să spună prea multe despre trecutul iubitului ei în vârstă de 23 de ani. Artista a mărturisit că este fericită și se declară o femeie împlinită alături de băiatul ei și de partenerul de viață.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 45 de ani, Marcela Fota se declară o femeie împlinită. Aceasta se dedică muzicii și fiului ei și este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei, Alex. Interpreta de folclor nu ezită să își surprindă fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze romantice alături de cel care i-a cucerit inima.

Ce a transmis cântăreața celor care o critică

Marcela Fota are parte de numeroase critici în mediul online după ce s-a afișat alături de noul iubit și a recunoscut că are o relație. Mulți au sancționat-o pe cântăreață pentru diferența de mai bine de 20 de ani dintre ea și iubitul ei, iar alții au criticat-o pentru că și-a refăcut viața la scurt timp după pierderea soțului.

Marcela Fota a postat recent un mesaj pentru cei care o judecă, neștiind traumele și suferințele prin care a trecut.

„Ceea ce s-a întâmplat în viața mea – și au fost multe lovituri: pierderea fratelui meu, pierderea soțului, cu ceva timp în urmă l-am pierdut și pe tatăl nostru – m-au învățat cât de important este ca tu să fii împăcat și bine cu tine. (…) Atât timp cât deciziile sau faptele mele nu afectează pe nimeni în jurul meu nu văd de ce ar trebui să fiu judecată sau să mă justific în fața cuiva.”, a transmis aceasta.

Marcela Fota este răsfățată de iubitul ei și se declară o femeie împlinită. Aceasta se dedică în prezent fiului ei și carierei artistice și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *