Prima pagină » Cultural » Marcela Fota, distrusă după moartea fratelui său. „Mi-au spus că din cauza mea s-a sinucis“

Marcela Fota, distrusă după moartea fratelui său. „Mi-au spus că din cauza mea s-a sinucis“

28 feb. 2023, 10:35,
în Cultural

Marcela Fota a fost marcată după ce și-a pierdut fratele, iar cântăreața de muzică populară a fost acuzată de soția bărbatului că din cauza ei s-a ajuns la acest lucru. Marcela Fota este distrusă de durere, asta după ce fratele său și-a luat viața, mai ales că avea o familie cu doi copii.

Marcela Fota susține că este devastată după moartea fratelui ei, Viorel, care s-a stins din viață în urmă cu 15 ani. Mai multe persoane i-am spus artistei că din cauza ei acesta a decis să se sinucidă.

Marcela Fota, distrusă după moartea fratelui său

Fratele Marcela Fota avea o familie și doi copii, iar cântăreața de muzică populară este supărată că acesta a decis să se sinucidă. În acea perioadă era bolnavă mama artistei, iar după pierderea fratelui său aceasta a fost acuzată că Viorel și-a luat viața pentru că avea o datorie la ea.

Cântăreața îi dăduse fratelui său banii pe care-i câștiga în Statele Unite ale Americii, asta pentru ca fratele ei să își deschidă o afacere. Cântăreața a mărturisit că a fost o perioadă grea pentru ea mai ales că primea astfel de acuzații.

”În urma acestei întâmplări, mi-am auzit și reproșuri din partea familiei soției lui. Mi-au spus: din cauza ta s-a sinucis pentru că, tu, urma să vii în Romania și trebuia să-ți dea niște bani, pe care, el, nu-i avea.

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, nu sufeream doar după pierderea lui, sufeream și din cauza acuzațiilor lor. Și eu știam că nu erau adevărate. Eu am vrut să-l ajut. În niciun caz să-l împing spre ceea ce m-au învinovățit ei. Mă arde dorul de fratele meu, aș fi vrut să nu se întâmple așa, aș fi vrut să se bucure de toate reușitele noastre”, a explicat Marcela Fota, potrivit starpopular.ro.

Familia cântăreței de muzică populară a fost devastată de durere după pierderea lui Viorel. Mama artistei nu a putut trece peste moartea copilului, mai ales că la nunta fiului ei cel mic toată familia era prezentă. Mama Marcelei Fota a avut o criză epileptică.

Marcela Fota a ales să iubească fără să țină cont de gura lumii

De luni bune, cântăreața a mai dat o șansă iubirii și se declară îndrăgostită de un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Doar că asumarea unei noi relații de iubire a adus-o pe văduva folclorului românesc în centrul multor controverse, nu puțini fiind cei care i-au criticat alegerea în materie de iubire.

Astfel că valul de ură, reacțiile acide din spațiul public și tot ceea ce se vehicula despre viața sa amoroasă au copleșit-o pe Marcela Fota, dar doar până la punct.

În momentul în care a înțeles, spune ea, că fericirea ei și a copilului său țin doar de acțiunile și gândurile sale, nu de ceea ce vine din exterior, de la necunoscuți, situația s-a schimbat radical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024