Prima pagină » Cancan » Marcela Fota, apariție surprinzătoare pe Facebook. Frumoasa artistă s-a afișat alături de un bărbat misterios

Marcela Fota, apariție surprinzătoare pe Facebook. Frumoasa artistă s-a afișat alături de un bărbat misterios

27 apr. 2022, 15:04, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita interpretă de muzică populară Marcela Fota a uimit publicul cu o apariție surprinzătoare pe Facebook. Vedeta greu încercată de soartă demonstrează că este o femeie puternică și se dedică în totalitate creșterii fiului ei de care este tare mândră. Artista a rămas văduvă și nu și-a revenit nici până acum după pierderea partenerului ei de viață. Moartea fulgerătoare a soțului în urma unui infarct i-a adus multă suferință celebrei cântărețe de folclor. Cu toate acestea, Marcela Fota se gândește la viitor de dragul băiatului ei și se dedică profesiei sale de succes.

Recent, îndrăgita cântăreață și-a surprins admiratorii, dar și colegii de breaslă după ce s-a afișat alături de un bărbat misterios. În presă au apărut numeroase zvonuri că artista este pregătită să iubească din nou și să își refacă viața. Iată ce spune Marcela Fota despre bărbatul alături de care s-a afișat în mediul online.

Marcela Fota, în ipostaze surprinzătoare pe Facebook

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Frumoasa artistă se bucură din plin de admirația publicului și a colegilor de breaslă. Interpreta de folclor are o carieră impresionantă și se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă. Vedeta cucerește publicul prin discreție, eleganță și prin vocea deosebită.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Marcela Fota a avut parte de suferințe greu de imaginat în viața privată. Aceasta și-a pierdut soțul în urma unui infarct, iar durerea provocată de moartea bărbatului a fost copleșitoare. Artista nu și-a revenit nici în prezent, dar încearcă să își păstreze optimismul și încrederea de dragului băiatului ei.

Mereu discretă când vine vorba de viața privată, Marcela Fota a fost mereu departe de scandalurile din lumea mondenă. Aceasta a încercat să își țină familia departe de ochii curioșilor. Atentă la fiecare apariție publică, cântăreața a uimit recent cu pozele de pe Facebook.

Marcela Fota a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de un bărbat misterios. Din fotografii se observă că cei doi se aflau la un restaurant unde au petrecut în a doua zi de Paște.

Pozele inedite au declanșat un val de reacții în mediul online, unii internauți fiind de părere că Marcela Fota ar avea o relație cu acel bărbat. Vizibil deranjată de presupunerile apărute, cântăreața a dezvăluit cine este bărbatul alături de care s-a afișat și ce relație există între ei.

O altă interpretă de folclor care a avut parte de momente grele și a fost protagonista unor scandaluri în lumea mondenă este Emilia Dorobanțu. Aceasta a ajuns în atenția publicului după ce în presă au apărut zvonuri că soțul este infidel și o înșală cu nimeni alta decât Maria Constantin.

Și frumoasa Raluca Diaconu a trecut prin situații dificile pe plan personal. Sora celebrei artiste Theo Rose a suferit enorm după ce a divorțat de partenerul ei de viață după 11 ani de căsnicie.

Cine este bărbatul alături de care s-a afișat la o petrecere îndrăgita artistă

Marcela Fota a mărturisit în repetate rânduri că nu a trecut peste durerea provocată de moartea fulgerătoare a soțului ei și nu își dorește să își refacă viața. Aceasta a mai precizat că nu este pregătită să iubească din noub și că preferă să se dedice în totalitate creșterii fiului ei și să se ocupe de cariera sa artistică.

Cu toate acestea, frumoasa cântăreață s-a afișat recent alături de un bărbat misterios. Marcela Fota a postat câteva fotografii pe Facebook în care apare alături de acesta la un restaurant unde au petrecut în a doua zi de Paște. La scurt timp, au apărut în presă zvonuri că cei doi ar avea o relație.

Vizibil afectată de aceste presupuneri, Marcela Fota a dezvăluit cine este bărbatul și ce relație are cu acesta.

„Eu trec printr-o perioadă extrem de dificilă, încerc să îmi revin după decesul soțului, am un copil de crescut, nu îmi arde de relații, așa cum spun unele persoane. Între mine și tânărul respectiv există o relație de prietenie, nimic mai mult. Dacă merg undeva ca să susțin un spectacol și cineva îmi oferă flori, nu înseamnă că am o relație cu persoana respectivă. Dacă am făcut două poze alături de un tânăr, la restaurant sau în mașină, nu înseamnă că am o relație cu el.”, a declarat frumoasa interpretă de folclor.

La rândul lui, bărbatul alături de care s-a afișat Marcela Fota a negat presupusa relație de dragoste cu aceasta.

,,Suntem prieteni de familie. Nu este vorba despre o altfel de relație. Marcela îmi cunoaște părinții, suntem prieteni de familie. Nu știu cine și de ce a lansat zvonul că Marcela ar fi iubita mea.”, a precizat acesta.

De controverse în lumea mondenă a avut parte și Adina Halas. Frumoasa vedetă a mărturisit că în pofida zvonurilor apărute în presă, nu s-a gândit niciodată la divorț și a reușit să treacă de fiecare dată peste momentele tensionate din viața de cuplu alături de soțul ei. O altă interpretă de folclor care ascunde o poveste de viață impresionantă este Veta Biriș. Cântăreața de muzică populară are o biografie surprinzătoare și se bucură de o carieră de succes pe plan artistic.

Marcela Fota s-a afișat în ipostaze surprinzătoare alături de un bărbat misterios, dar a negat cu vehemență că ar avea o relație cu acesta. Frumoasa artistă a mărturisit că nu dorește deocamdată să își refacă viața și se dedică în totalitate fiului ei, pe care îl crește singură după moartea fulgerătoare a soțului.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii
  • Cad tii la imaginea ta, nu o arzi prin restaurante cu unu mai mic cu 20 de ani ca tine si ai pretentia sa nu te judece lumea. Daca tot o faci pe vaduva indurerata, fii demna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *