Prima pagină » Cancan » Marcela Fota a povestit la Acces Direct ce tragedie i-a marcat viața. Artista și-a pierdut soțul de Crăciun

Marcela Fota a povestit la Acces Direct ce tragedie i-a marcat viața. Artista și-a pierdut soțul de Crăciun

26 oct. 2021, 11:30,
în Cancan

Marcela Fota a vorbit despre recenta tragedie care i-a marcat viața, ea dezvăluit la Acces Direct prin ce a trecut după moartea soțului. Bărbatul acesteia, Minel Păpăroiu, a murit la sfârșitul anului 2020, la trei zile după Crăciun. Soțul Marcelei Fota avea doar 47 de ani când un infarct i-a fost fatal.

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Talentul artistic pare să fie o trăsătură de familie deoarece și sora ei este o celebră interpretă de muzică populară, și anume Mariana Ionescu Căpitănescu. Din nefericire, sfârșitul anului trecut a lăsat urme dramatice în viața Marcelei Fota.

Marcela Fota, devăluiri teribile la Acces Direct

În cadrul emisiunii Acces Direct, artista a vorbit pentru prima dată despre moartea soțului său. După ce a povestit drama prin care trece, artista a interpretat o melodie dedicată bărbatului iubit, având lacrimi în ochi. Povestea artistei a făcut-o pe Mirela Vaida să rămână fără cuvinte, fiind emoționată până la lacrimi. Cântecul dedicat lui Minel Păpăroiu, soțul Marcelei Fota, se numește „Mi-e așa de dor de tine”.

„Nu am crezut vreodată că cineva te poate lua de lângă mine. Niciodată nu am avut această teamă… Nu m-am gândit că mi-te poate fura tocmai Cel care s-a bucurat de dragostea ta mai mult decât mine, singurul pe care L-ai iubit mai mult decât m-ai iubit pe mine, singurul cu care nu am putut să lupt”, este mesajul transmis de artistă.

Marcela Fota Acces Direct

Artista populară și-a povestit tragedia vieții la Acces Direct

La rândul ei, și prezentatoarea Acces Direct a fost profund emoționată și a precizat că niciodată nu a trecut prin așa ceva în emisiunile ei.

„Vă doresc din tot sufletul putere, să mergeți mai departe… Multă sănătate, putere să vă creșteți copiii. Să aveți parte de lumină, împlinire”, a transmis Mirela Vaida surorilor Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu.

Marcela Fota, tragedie de Crăciun

După cum aminteam, soțul Marcelei Fota a murit fulgerător, la 47 de ani. În preajma sărbătorilor de iarnă, acesta a făcut infarct și a murit. Medicii au încercat să îl resusciteze o oră și jumătate, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Marcela Fota a aflat de moartea soțului său atunci când l-a sunat. La telefon i-au răspuns angajații de la Direcția de Taxe și Impozite din Craiova. Atunci, ea a înțeles ce se întâmplase. Artista și soțul ei, Minel Păpăroiu, au împreună un fiu de 12 ani. Marcela Fota nu i-a spus imediat că tatăl său a murit, ci că este în spital. Abia când acesta a vrut să își vadă tatăl, i-a spus adevărul.

„I-am spus că Doamne Doamne l-a luat pe tati pentru că în cer sunt foarte mulți îngerași care aveau nevoie de o biserică și tatăl s-a dus să le facă și lor o biserică (…). I-am spus că momentan sufletul lui tati e la Doamne Doamne și că trupul lui e într-o biserică”, a povestit Marcela Fota.

Mai mult, băiatul nu a dorit să participe la înmormântare, iar dorința i-a fost respectată. În altă ordine de idei, după ce a ascultat mărturisirile artistei Marcela Fota despre această tragedie, prezentatoarea Acces Direct a declarat că a întâmpinat un moment extrem de greu în cariera ei de prezentatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`