Prima pagină » Radio » Actualitate » Marcela Fota a dat de înțeles că s-a despărțit de iubit. Acesta era cu 22 de ani mai tânăr decât ea

Marcela Fota a dat de înțeles că s-a despărțit de iubit. Acesta era cu 22 de ani mai tânăr decât ea

18 oct. 2023, 10:51, 1 ,
în Radio

Artista Marcela Fota a dat de înțeles, recent, că s-a despărțit de iubit, în momentul de față prioritatea ei fiind creșterea copilului. Interpreta de muzică populară a avut, timp de mai bine de un an, o relație cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. În plus, Marcela Fota a precizat adesea că nu caută un tată pentru fiul ei, ci un bărbat care să o facă fericită.

După moartea soțului său, Marcela Fota a încercat să își găsească fericirea în brațele unui alt bărbat. Artista a avut o relație cu un afacerist din Craiova, care însă era cu mult mai tânăr decât ea. Din păcate, s-ar părea că dragostea nu a ținut prea mult, astfel că în prezent cei doi nu ar mai forma un cuplu.

Marcela Fota a dat de înțeles că s-a despărțit de iubit

Marcela Fota a surprins pe toată lumea atunci când și-a asumat faptul că se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea cu nu mai puțin de 22 de ani. Însă, potrivit ultimelor informații vehiculate în presă, această relație de iubire este acum de domeniul trecutului. Oricum, cântăreața de muzică populară a declarat adesea că nu caută un tată pentru fiul său, ci doar un bărbat care să o facă fericită.

După moartea soțului ei, Marcela Fota și-a refăcut viața, sau, cel puțin, a încercat. Mai exact, aceasta a început o relație cu un bărbat mai tânăr cu 22 de ani decât ea. Însă, în urma zvonurilor apărute în presă, se pare că artista și iubitul ei s-ar fi despărțit. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Marcela Fota a vorbit despre presupusa despărțire de iubitul mai tânăr. Aceasta a precizat că pentru ea cel mai important este fiul ei în aceste momente.

„Dacă citim tabloidele, eu foarte mult timp sunt separată, din nou împreună, din nou separată, mai contează ce spun eu? Cel mai important lucru este că eu încerc să-mi duc viața așa cum consider că este corect pentru mine și pentru băiatul meu și sunt angrenată în niște proiecte foarte importante în viața mea și pe plan muzical și nu numai. Sunt foarte bine”, a declarat Marcela Fota.

Vrea să își crească singură fiul

Mai mult, Marcela Fota a fost recent invitată în cadrul unui podcast, unde a dat câteva detalii din viața de familie. Astfel, artista de muzică populară a mărturisit că ea se poate descurca și singură cu creșterea fiului ei. Marcela Fota a mai susținut și faptul că s-a obișnuit să fie criticată pentru faptul că la scurt timp după moartea soțului ei și-a refăcut viața. Dar interpreta a spus că la acel moment nu a ținut cont de părerile celor din jur, ci ceea ce a simțit ea la acel moment.

„Am considerat că este exact ce îmi trebuie la momentul respectiv. Tată pentru copilul meu acasă nu vreau. Consider că sunt suficient de pregătită să îl cresc singură. Am considerat că mă pot bucura de anumite lucruri fără prea mari obligații și așa am început acea poveste. Am făcut un lucru foarte benefic pentru perioada în care eu trăiam. A fost o bucurie și o tărie a fiecărui moment, dar fără alte obligații. Lumea nu face decât să catalogheze și să judece și nimeni nu știe câte nopți stau eu și plâng, lumea doar te judecă”, a mai spus Marcela Fota, în emisiunea „În oglindă”.

Comentarii
  • baba a innebunit si ii trebuia morcov tanar dar si a dat seama ca e barfita de toti si n fata si pe la spate, de aia a scapat de pustiulica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *