Prima pagină » Cultural » Marcela Fota a ajuns la o frumoasă vârstă, dar nu poate trece peste durerea provocată de moartea soțului. ,,L-am visat de nenumărate ori…”

Marcela Fota a ajuns la o frumoasă vârstă, dar nu poate trece peste durerea provocată de moartea soțului. ,,L-am visat de nenumărate ori…”

11 iul. 2022, 11:08,
BZI.ro, în Cultural

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Marcela Fota a ajuns la o frumoasă vârstă, dar nu poate trece peste durerea provocată de moartea soțului. Artista a rămas marcată de dispariția fulgerătoare a partenerului ei de viață, dar încearcă să fie puternică pentru fiul ei. Iată ce spune frumoasa artistă despre momentele grele din viața privată.

Marcela Fota a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o mare suferință

La vârsta de 44 de ani, frumoasa cântăreață Marcela Fota are o carieră artistică de succes și o poveste de viață impresionantă. Vedeta este extrem de apreciată de publicul autohton și se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Marcela Fota ascunde o mare suferință în viața privată.

Interpreta de folclor nu își poate reveni după moartea fulgerătoare a soțului ei. Bărbatul a decedat în anul 2020 în urma unui infarct, iar dispariția partenerului ei de viață a lăsat un gol imens în inima artistei. Marcela Fota încearcă să fie puternică pentru fiul ei, David, și se dedică muzicii. Cântăreața a mărturisit că există o legătură specială între ea și soțul ei, chiar și dincolo de moarte.

,,L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată, l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți.”, a precizat aceasta.

Marcela Fota se dedică în prezent fiului ei și are parte de toată susținerea familiei. Mai mult, îndrăgita cântăreață de muzică populară se concentrează și pe cariera artistică, dorind să își surprindă fanii cu piese deosebite.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a avut parte de momente grele în viața privată este Oana Matache. Cu toate acestea, sora Deliei a trecut peste situațiile dificile din viața de cuplu și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Altfel stau lucrurile când vine vorba de celebra actriță Oana Sârbu. Aceasta a trecut în urmă cu mai mulți ani printr-un divorț dureros, dar în prezent are o relație bună cu fostul soț.

Ce spune interpreta de folclor despre problemele din viața privată

Marcela Fota a vorbit de nenumărate ori despre cât de greu îi este să accepte moartea fulgerătoare a soțului ei. Cei doi au avut un mariaj fericit de mai bine de 14 ani, însă un eveniment tragic avea să le schimbe viața. Bărbatul a decedat în urma unui infarct la vârsta de 47 de ani, iar vestea i-a șocat pe mulți. Cântăreața a vorbit recent despre tragedia din viața sa.

,,Eu îmi doresc o împăcare psihică a copilului meu. Pentru noi a fost un an de acomodare pe care, zic eu, l-am trecut cu brio, și eu și David. Și îmi doresc ca și el să fie la fel de realist așa cum sunt eu. Suntem o echipă și așa îmi doresc să rămânem. Vreau să-i transmit lui Doamne-Doamne că, deși suntem puternici, nu suntem atât de puternici încât să mai ducem și altceva. Asta e tot ce-mi doresc, să fim bine cu toții. Atât.”, a declarat aceasta.

Marcela Fota ascunde o mare suferință la vârsta sa, dar încearcă să fie puternică de dragul fiului ei. Artista se dedică în totalitate copilului și carierei muzicale, însă este marcată de moartea fulgerătoare a soțului ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *