Prima pagină » National » Marcel Șerbuc, criminalul copilei de 12 ani din Berceni, trimis în judecată pentru omor calificat şi tâlhărie

Marcel Șerbuc, criminalul copilei de 12 ani din Berceni, trimis în judecată pentru omor calificat şi tâlhărie

19 oct. 2023, 09:20,
în National

Avocatul Adrian Calin Cuculis a transmis astăzi, 19 octombrie 2023, ca Marcel Șerbuc, criminalul copilei de 12 ani din Berceni, trimis în judecată pentru omor calificat şi tâlhărie. Acesta susţine că va primi o pedeapsă de cel puţin 20 de ani.

Familia cere daune în valoare de 200.000 euro.

„Criminalul fetiţei de 12 ani, Marcel Șerbuc, a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi tâlhărie. Îl aşteaptă închisoarea de cel puţin 20 de ani având în vedere minciunile scoase pe tot parcursul urmăririi penale. Practic s-a ajuns la concluzia că după ce a tâlhărit-o pe fetiţa de 12 ani şi i-a furat bijuteriile, pentru a se asigura că scapă, a omorât-o şi ascuns-o în 2 saci sub canapea. Judecata în camera preliminară a început iar familia cere de la Șerbuc şi daune de 200.000 de euro”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Filmul tragediei din Berceni, unde o fată de 12 ani a fost găsită moartă în ladă de la pat

Un trup fără viață a fost găsit de proprietarul unui apartament pe care l-a închiriat în urmă cu mai multe luni. Pentru că femeia care a închiriat locuința nu mai răspundea la telefon, proprietarul a fost nevoit să vină din Spania, acolo unde locuia, și să găsească în locuință cadavrul care era într-o stare avansată de putrefacție.

Au fost prelevate probe de la fața locului timp de zeci de ore, iar apartamentul a fost sigilat.

17 aprilie – Bunica fetiţei discută pe WhatsApp pentru ultima dată cu mama copilei şi stabilesc să se întâlnească pe 21 aprilie

21 aprilie – Ana Maria şi mama ei nu ajung la întâlnirea cu bunica, aceasta încearcă să le contacteze, fără succes

5 mai – Tatăl biologic al fetiţei reclamă dispariţia ei la Secţia 24 Poliţie Bucureşti, de acolo este îndrumat către Poliţia Capitalei

3 iunie – Proprietarul apartamentului descoperă cadavrul fetiţei sub canapea

4 iunie – Anchetatorii recoltează probe ADN de la tatăl fetiţei şi de la bunica ei

6 iunie – Probele ADN confirmă că trupul neînsufleţit găsit în canapea este al fetiţei de 12 ani.

Criminalul a spus că fetița de 12 ani l-a lovit și el a ripostat. Alovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă. Din detaliile pe care le-ar fi dat anchetatorilor, în urma loviturii suferite, fetița a început să sângereze pe gură, iar el s-a ”speriat”, a luat un șiret și a ștrangulat-o.

Marcel Ilie Serbuc, în vârstă de 37 de ani, este din satul Sfântu Ilie, judeţul Suceava, conform datelor furnizate de către Poliţia Română. El a fost capturat de oamenii legii în Olanda, de unde a fost extrădat în luna august a acestui an. Bărbatul a fost adus sub escortă pe Aeroportul Otopeni, dus în fața unui complet de judecată, iar mai apoi în închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *