Prima pagină » National » Marcel Popa, tatăl criminalului care și-a ars mătușa, a fost bodyguardul lui Gigi Becali. Bărbatul a împușcat un om pentru patronul de la FCSB

Marcel Popa, tatăl criminalului care și-a ars mătușa, a fost bodyguardul lui Gigi Becali. Bărbatul a împușcat un om pentru patronul de la FCSB

07 nov. 2023, 09:20, 1 ,
în National

Tatăl individului care a comis un act brutal, omorând-o cu cruzime mătușa sa prin incendiere în scara unui bloc din Sectorul 6, este fiul lui Marcel Popa, un cunoscut bodyguard, care timp de mulți ani a asigurat protecția lui Gigi Becali.

În plus, individul a făcut parte din echipa responsabilă de recuperarea mașinii patronului de la FCSB, care fusese furată de oamenii lui Sandu Geamănu. În timpul acestei acțiuni, el a deschis focul asupra unuia dintre hoți.

Cum a decurs filmul tragicului eveniment

Luni dimineață, în jurul orei 08.30, polițiștii Secției 20 au fost alertați cu privire la un incident într-un bloc din Sectorul 6, unde se spunea că o femeie a fost stropită cu benzină și incendiată. Când polițiștii au ajuns primii la locul incidentului, au găsit cadavrul încă în flăcări, fiind nevoiți să folosească extinctoarele pe care le aveau la dispoziție.

Imediat ce s-a luat la cunoștință de incident, ofițerii Serviciului Omoruri au fost alertați și au convocat pentru audieri un vecin, pe baza unei plângeri depuse de femeie la Secția 20. Motivul plângerii era că acest vecin o amenințase că o va denunța la ANAF dacă mai întrerupea alimentarea cu energie electrică în subsolul blocului.

Anchetatorii au realizat rapid că individul în cauză nu era criminalul și au continuat investigațiile până când au identificat principalul suspect, Alexandru Popa, un nepot al victimei. Acesta a fost capturat într-un timp scurt de către polițiștii din Secția 25, în cartierul Militari.

Marcel Popa, tatăl criminalului care și-a ars mătușa, a fost bodyguardul lui Gigi Becali

Potrivit surselor judiciare citate de Gândul, tatăl individului responsabil pentru crimă este Marcel Popa, un fost bodyguard al lui Gigi Becali. În toamna anului 2009, Marcel Popa a fost implicat, alături de Cătălin Zmărăndescu și Ștefan Dediu, în recuperarea mașinii patronului FCSB de la hoții controlați de Sandu Geamănu. În timpul acelei operațiuni, Marcel Popa a folosit un pistol cu bile din cauciuc și l-a împușcat în picior pe Petre Tinel, unul dintre hoți.

Mai târziu, se spune că acesta ar fi fost dat afară de către Becali, care i-ar fi reproșat că și-a abandonat soția și copilul pentru o femeie mai tânără. Sursele citate au dezvăluit că fiul său, Alexandru Popa, rămas în grija mamei, ar fi renunțat la practicarea rugby-ului, sport pe care și tatăl său îl practica, și ar fi luat-o pe un drum greșit. Se spune că tânărul s-ar fi implicat în consumul de droguri și ar fi devenit pasionat de jocurile de noroc.În timpul verii, a lucrat temporar ca salvamar în Mamaia Nord și în ultima perioadă s-ar fi confruntat cu dificultăți financiare. Deși anchetatorii au concluzionat că motivul crimei ar putea fi legat de o presupusă moștenire, Alexandru Popa nu a recunoscut nimic și, în ciuda faptului că avea arsuri la nivelul picioarelor, acesta a negat că el ar fi persoana prezentă în imaginile șocante surprinse de camerele de supraveghere din scara blocului.

Marcel Popa, tatăl criminalului care și-a ars mătușa, a fost bodyguardul lui Gigi Becali care, într-un final, a renunțat la serviciile lui.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`