Prima pagină » Radio » Actualitate » Marcel Pavel, dezvăluiri despre presupusa relație cu Lavinia Pîrva. Se zvonea că că ar fi avut o idilă în urmă cu 14 ani

Marcel Pavel, dezvăluiri despre presupusa relație cu Lavinia Pîrva. Se zvonea că că ar fi avut o idilă în urmă cu 14 ani

07 sept. 2023, 13:52,
în Radio

Marcel Pavel a făcut recent dezvăluiri despre presupusa relație cu Lavinia Pîrva, după apariția zvonurilor că au avut o idilă. Aceasta s-ar fi întâmplat în urmă cu 14 ani, pe când bruneta făcea parte din trupa Spicy. Cu toate acestea, Marcel Pavel susține că relația cu actuala soție a lui Ștefan Bănică a fost una strict profesională.

Marcel Pavel, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică ușoară din România, are o carieră care se întinde pe mai multe decenii. Născut pe 16 iunie 1959, el a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la concursul Eurovision în anul 2002, unde a reprezentat România. De-a lungul carierei sale, Marcel Pavel a colaborat cu numeroși artiști de top și a lansat numeroase hituri, bucurându-se de un succes răsunător în industria muzicală românească.

Marcel Pavel, dezvăluiri despre presupusa relație cu Lavinia Pîrva

Într-o recentă apariție pe micile ecrane, Marcel Pavel a făcut o serie de dezvăluiri despre relația sa cu Lavinia Pîrva, soția celebrului actor Ștefan Bănică Jr. Cântărețul în vârstă de 63 de ani a vorbit despre această legătură, dezvăluind detalii surprinzătoare și aducând în prim plan fapte care au rămas până acum în umbra speculațiilor.

În anul 2009, în urma unor zvonuri care sugerau că Marcel Pavel ar avea o idilă cu Lavinia Pîrva, artistul a clarificat situația, afirmând că relația lor a fost strict una profesională. Bruneta a făcut parte din trupa Spicy, alături de Marcel Pavel, timp de 4 ani. Cu toate acestea, cântărețul de muzică ușoară a avut doar cuvinte de laudă la adresa Laviniei Pîrva, descriind-o ca fiind o fată frumoasă și talentată.

Pe lângă aceste detalii, Marcel Pavel a dezvăluit că presupusele speculații în jurul acestei legături neconfirmate din trecut i-au fost benefice în carieră. Cota de imagine a artistului a crescut considerabil, iar el a avut ocazia să colaboreze cu alte nume cunoscute din industria muzicală, precum Monica Anghel, Nico și Sanda Ladoși.

Ce spune Marcel Pavel despre cuplul Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică Jr

Cu toate că s-a discutat mult despre presupusa relație dintre Marcel Pavel și Lavinia Pîrva, artistul a evitat să se pronunțe în această privință. Însă, el a vorbit deschis despre cuplul format de Lavinia și Ștefan Bănică Jr., exprimându-și părerea că aceștia formează o familie reușită din toate punctele de vedere.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt căsătoriți de mai mulți ani și au împreună un fiu, Alexandru, care le aduce numai bucurii. Marcel Pavel a remarcat faptul că cei doi se completează perfect și că le stă foarte bine împreună. Cu toate acestea, el a păstrat discreția în ceea ce privește legătura amoroasă dintre Lavinia și Ștefan, afirmând că este treaba lor și că sunt frumoși amândoi.

Așadar, dezvăluirile lui Marcel Pavel despre legătura sa cu Lavinia Pîrva aduc în prim plan detalii inedite și clarifică situația care a stârnit multe speculații în trecut. Oricum, Marcel Pavel continuă să impresioneze publicul cu vocea sa remarcabilă și cu cariera sa muzicală de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *