Prima pagină » Cancan » Marcel Pavel, despre familie, copii și gelozie. El și Violeta sunt căsătoriți de peste 30 de ani

Marcel Pavel, despre familie, copii și gelozie. El și Violeta sunt căsătoriți de peste 30 de ani

02 apr. 2024, 11:21,
BZI.ro, în Cancan

Marcel Pavel are o familie frumoasă binecuvântată cu trei copii, însă recunoaște că există gelozie în relație chiar și după 3 decenii de căsanicie. Artistul s-a căsătorit cu Violeta, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova, în 1992. După cum recunoaște Marcel Pavel, i-a fost destul de greu să ajungă la inima soției sale, când s-au cunoscut.

Marcel Pavel, un nume de seamă în muzica românească, a stârnit mereu interesul publicului nu doar prin vocea sa puternică, ci și prin viața sa personală discretă. Artistul trăiește o poveste de dragoste de peste 30 de ani cu Violeta, femeia care i-a dăruit 3 copii. Cei doi s-au căsătorit civil în 1992, însă nu au ajuns să se cunune religios niciodată.

Marcel Pavel, despre familie, copii și gelozie

Vorbind despre mariajul cu Violeta, cântărețul a recunoscut că există gelozie în relație chiar și după trei decenii de conviețuire, însă nu partenera lui de viață este cea geloasă.

„În căsnicia mea, faptul că sunt artist, nu pot să spun că a cauzat cumva. În 30 și ceva de ani, noi nu am apucat să ne plictisim unul de celălalt. Cred că artiștii iubesc mai cu patos, așa cred eu, dar depinde. Înainte, totul era mult mai natural. Pe mine mă apucă uneori gelozia, nu pe ea. Soția mea a fost balerină, arată foarte bine, mereu îi zic să fie cuminte.

Uneori, mă mai tachinează și îmi spune: «Nu crezi că ai întârziat cam mult?!», dar doar atât îmi spune. Rar avem discuții. Dacă se ajunge la conflicte, din punctul meu de vedere, relația s-a terminat. Bărbatul nu are voie să greșească – chiar dacă ești bărbat și crezi că ai o scuză, nu există scuze. Bineînțeles, nici femeia nu are voie să greșească, asta este clar”, este de părere Marcel Pavel.

Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de muzică. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume, Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de peste 30 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Cum a început povestea lor de dragoste

Violeta, partenera de viață a artistului, a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Marcel Pavel.

„Pe soțul meu (viitor, pe atunci) l-am cunoscut în ’92. Uite, și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă atunci aveam încredere că sunt schimbări în bine! (acum, din păcate, se lucrează intens la distrugerea încrederii în orice). Eram și tineri.

Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna charismatic și a reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, și cum aș fi putut spera: eu balerină, el cântăreț… nu era o combinație câștigătoare!

Acum, după 32 de ani și 3 copii împreună, pot să spun că, probabil, m-am înșelat… Probabil!”, a declarat soția lui Marcel Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *