Prima pagină » Radio » Actualitate » Marcel Pavel, declarații inedite la 31 de ani de la căsătorie. Ce se întâmplă în familia artistului

Marcel Pavel, declarații inedite la 31 de ani de la căsătorie. Ce se întâmplă în familia artistului

13 apr. 2023, 11:51,
BZI.ro, în Radio

Marcel Pavel a făcut recent un anunț surprinzător, la 31 de ani de la căsătorie, oferind detalii cu privire la frumoasa sa familie. După cum se știe, artistul și soția sa, Violeta, au făcut doar cununia civilă, nu și cea religioasă. Marcel Pavel și Violeta Şmîşleaeva au trei copii împreună și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Marcel Pavel, în vârstă de 63 de ani, este căsătorit de mai bine de jumătate de anii săi de viață cu Violeta, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Ei formează o familie frumoasă împreună cu cei trei copii, doi băieți, Sasha și Richard, și o fetiță, pe Ioana Iuvenalia. Artistul susține că de-a lungul căsniciei lor nu au întâmpinat probleme în relația de cuplu pe care să nu le rezolve.

Marcel Pavel, declarații inedite la peste 30 de ani de la căsătorie

Recent, Marcel Pavel a vorbit în premieră despre căsnicia lui, pe care a încercat să o mențină discretă de-a lungul timpului. Artistul și soția lui au împlinit 33 de ani de căsnicie. Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel, este originară din Rusia. Cu mult timp în urmă, ea a venit în România ca balerină, pentru a susține mai multe spectacole.

Artistul a recunoscut că în relația lui nu este mereu numai fericire şi nu vrea să dea impresia că între el și soția lui nu există certuri, pentru că nu ar fi adevărat. Ba chiar, recunoaște că între el și soție mai apar uneori mici contradicții, în general pe teme sociale sau politice.

„Nu pot să spun că e numai fericire, mai avem și contradicții. Câteodată mai apar, nu vreau să fiu ipocrit. Nu apar la televizor cu întâmplări din familia mea sau din casa mea. Să aduc intimitatea familiei mele, așa… nu mi-ar face mie bine”, a spus Marcel Pavel.

În schimb, legat de activitatea profesională, Marcel Pavel a recunoscut că nu și-a dorit să fie discret, ci să devină cunoscut. Astfel, acesta face tot ceea ce poate să se promoveze cât mai bine, deoarece acesta este rostul unui artist.

„Când e vorba de carieră sau de viața profesională, nu poți să rămâi discret. În viața personală, da. Eu am putut să rămân discret”, a mai povestit artistul.

Marcel Pavel și Violeta nu au ajuns în fața altarului

Artistul susține că secretul unei relații de durată este dragostea de familie și încrederea unul în celălalt.

„Dragostea de familie, încrederea în celălalt, aceasta e rețeta. Așa funcționează o relație de durată. Nu m-a furat succesul ca pe alții”, a declarat Marcel Pavel.

Totodată, artistul a mai dezvăluit că nu este căsătorit religios cu Violeta, iar acum, că anii au trecut, nu crede că mai are rost să se cunune.

„Nu știu… A trecut vremea! Preocupați de copii, ce să mai facem nuntă?! Dar până la urmă cred că vom face acest pas în intimitatea noastră. În fața lui Dumnezeu trebuie să ne unim! Am făcut doar cununia civilă la primărie”, a recunoscut Marcel Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *