Prima pagină » Local » Marcel Moroșanu, victimă în accidentul de la Bălţaţi, ridicat de familie de la IML Iași. Soţia: „Îmi spunea mamă” – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Marcel Moroșanu, victimă în accidentul de la Bălţaţi, ridicat de familie de la IML Iași. Soţia: „Îmi spunea mamă” – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

02 feb. 2022, 15:52,
BZI.ro, în Local

Durere mare în familia Moroșanu din judeţul Iaşi. Trupul lui Marcel Morosanu, unul dintre bărbaţii decedaţi în accidentul rutier de la Bălţaţi, a fost ridicat de soţie şi soră. Femeile, îndoliate şi cu lacrimi în ochi, au spus câteva cuvinte despre cel care le-a fost soţ, respectiv frate.

Sora lui Marcel Moroșanu regretă enorm pierderea fratelui său şi spune că doar o amintire mai are de la el. Acesta anul trecut i-a donat celule stem, salvându-i astfel viaţa.

„Anul trecut mi-a donat celule. M-a salvat pe mine şi s-a dus el. Mie mi-a făcut transplantul de celule stem. Trăiesc acum datorită lui. Este amintirea de la el. Am avut un frate foarte bun, cel mai bun. A fost mai mic decât mine, mă ascultă. Sâmbătă seară am vorbit cu el. Ne-a cumpărat peşte şi a venit la mine. L-am văzut doar un pic şi a plecat. Asta a fost ultima dată când l-am văzut”, a spus sora lui Marcel Moroșanu, Loredana.

Larisa, soţia lui Marcel Moroșanu, abia mai poate vorbi după ce a suferit o traumă. A pierdut ce avea mai drag şi a rămas cu cei doi copii ai lor. Aceasta susţine că nu ştie momentan dacă va cere daune morale după tragedia în care 7 persoane au decedat.

„Ne pregătim de înmormântare, mâine. Fata cea mare a aflat că tatăl ei nu mai este. Nu ştiu ce să mai fac de acum. Mi-a luat Dumnezeu tot ce-am avut mai drag. Am învăţat multe de la el. Mă ajuta în casă. Îmi spunea „mama”. Ieri dimineaţă mi-a zis să am grijă de copii, deşi nu mi-a mai zis niciodată asta. Cred că a presimţit. Nu ştiu cine este vinovat de nenorocirea asta. Nu ştiu dacă putem cere daune, dacă şoferul este mort”, a transmis soţia lui Marcel Moroșanu, Larisa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *