Prima pagină » Local » Marcel Moroșanu, unul dintre morţii din accidentul de la Bălţaţi, este condus pe ultimul drum la Balş – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Marcel Moroșanu, unul dintre morţii din accidentul de la Bălţaţi, este condus pe ultimul drum la Balş – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

03 feb. 2022, 12:16,
BZI.ro, în Local

Joi, 3 februarie 2022, o nouă zi tristă în comuna Balş, judeţul Iaşi. Familia Morosanu îşi conduce stâlpul casei pe ultimul drum. Marcel Moroșanu, unul dintre bărbaţii decedaţi în urma producerii accidentul rutier de la Bălţaţi, este astăzi înmormântat.

Reamintim faptul că Marcel Moroșanu se afla într-un microbuz, alături de alte cinci persoane. Autoutilitara a fost izbită de un TIR, la volanul căruia se afla un tânăr de 30 de ani.

Morţii din accidentul rutier de la Bălţaţi, conduşi pe ultimul drum

Astăzi este condusă pe ultimul drum o victimă din accidentul rutier produs pe raza comunei Bălţaţi. Marcel Moroșanu nu a mai avut nicio şansă şi a decedat pe loc în urma coliziunii puternice a vehiculelor.

Andrei Radu, un tânăr în vârstă de doar 30 de ani, se afla la volanul unui TIR. Acesta într-o curbă, în comuna Bălţaţi, a derapat şi a intrat în coliziune cu o ambulanţă, în care se afla o femeie însărcinată. Tânără nu a fost rănită, dar a fost preluată și transporată la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași, unde a născut un băiețel sănătos.

În urma impactului cu echipajul medical, TIR-ul a intrat pe contrasens şi s-a izbit puternic de un microbuz cu 6 muncitori. Toți cei șapte au decedat pe loc. Medicii și asistenții sosiți la fața locului au rămas fără cuvinte după ce au văzut carnagiul. S-a început resuscitarea tuturor, dar fără un rezultat favorabil. O oră mai târziu, decesul a șapte persoane a fost declarat.

Familia lui Marcel Moroșanu, distrusă

Întreaga familie a lui Marcel Moroșanu regretă enorm pierderea acestuia. Atât sora, cât și soția acestuia sunt distruse. Loredana Moroșanu susține că fratele său i-a oferit o nouă șansă la viață şi spune că doar această amintire o mai are de la el. Reamintim faptul că Marcel, anul trecut, i-a donat celule stem.

„Anul trecut mi-a donat celule. M-a salvat pe mine şi s-a dus el. Mie mi-a făcut transplantul de celule stem. Trăiesc acum datorită lui. Este amintirea de la el. Am avut un frate foarte bun, cel mai bun. A fost mai mic decât mine, mă ascultă. Sâmbătă seară am vorbit cu el. Ne-a cumpărat peşte şi a venit la mine. L-am văzut doar un pic şi a plecat. Asta a fost ultima dată când l-am văzut”, a spus sora lui Marcel Moroșanu, Loredana.

De asemenea, soţia lui Marcel Moroșanu, abia mai putea vorbi după ce a suferit o traumă. A pierdut ce avea mai drag şi a rămas cu cei doi copii ai lor.

7 familii din județul Iași sunt în doliu

Autoritățile ieșene au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă, după ce șapte bărbați au murit într-un mod groaznic.

”Polițiștii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 28 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul unui autocamion ar fi acroşat o ambulanţă, iar ulterior a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma accidentului a rezultat decesul a şapte persoane, iar alte două persoane au fost rănite. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *