Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu, vizită la Suceava: La plăcinte înainte și la treabă înapoi! Premierul a dat covrigii pe cozonac și poale-n brâu
Marcel Ciolacu, vizită la Suceava: La plăcinte înainte și la treabă înapoi! Premierul a dat covrigii pe cozonac și poale-n brâu

Marcel Ciolacu, vizită la Suceava: La plăcinte înainte și la treabă înapoi! Premierul a dat covrigii pe cozonac și poale-n brâu

13 sept. 2024, 12:40,
în Actualitate

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită la Suceava, a luat vineri dimineața, 13 septembrie, masa la o terasă alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și de președintele ales al Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan. Cei trei au savurat preparate tradiționale precum poale-n brâu, cozonac și pandișpan cu vișine.

În imaginile surprinse, Ciolacu apare la masă împreună cu Grindeanu și Șoldan, bucurându-se de momentul relaxant. De asemenea, premierul a vizitat fabrica de mezeluri Carpatis din Suceava.

„Asta păţeşti când ieşi la o cafea în Suceava! Începi de dimineaţă cu poale-n brâu, cozonac şi pandişpan cu vişine ! PS: Acum înţeleg şi lupta lui George cu silueta”, a scris preşedintele PSD într-o postare pe Facebook.

Cu toate acestea, amintim cum nu demult, premierul Marcel Ciolacu și primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, au ales să îmbrățișeze cu umor glumele care circulă pe rețelele de socializare despre Ciolacu și covrigii de Buzău. Ciolacu a declarat că s-a distrat copios pe seama acestor glume și a postat chiar și câteva fotografii în care apare cumpărând covrigi.

Datorită popularității acestor glume, imaginile cu premierul cumpărând covrigi au devenit rapid un succes pe rețelele sociale.

„Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguța pe seama filmulețului care circulă pe internet, făcut cu AI-ul. Umorul românilor este incredibil! Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac”, a scris Ciolacu pe rețelele sociale.

Marcel Ciolacu, despre planul de reducere a deficitului bugetar

Referindu-se la planul de reducere a deficitului bugetar pe o perioadă de șapte ani, Ciolacu a precizat joi că încă nu a fost prezentat în întregime setul de măsuri pe care ministrul de Finanțe urmează să le discute la Bruxelles. Totuși, el a dat asigurări că nu vor fi introduse taxe noi.

Premierul a menționat că digitalizarea va continua, inclusiv cu îmbunătățirea sistemelor de monitorizare a transporturilor la frontiere. De asemenea, a subliniat importanța unui plan pe termen lung, dat fiind că 2025 și 2026 vor fi ani cu investiții semnificative.

Ciolacu a remarcat că, atât timp cât se menține actualul ritm al investițiilor, care este considerabil mai mare decât anul trecut, Comisia Europeană este în acord cu guvernul. El a dat exemplu autostrada Moldovei, afirmând că fiecare euro investit acolo generează un impact economic de opt ori mai mare, atât la nivel național, cât și local.

În plus, premierul a anunțat că la viitoarea rectificare bugetară veniturile vor crește, datorită unei colectări mai eficiente a taxelor și a impactului pozitiv al investițiilor. Deși a recunoscut că a existat o întârziere în colectarea veniturilor, Ciolacu s-a arătat încrezător că măsurile luate își vor arăta rezultatele.

Comentarii
  • De ce avem țigani în parlament???! 😓

  • Maimute Psd-iste sa va voteze ucrainienii si zelenski, mars Psd siPnl si Usr in Ucraina voastra , sa va voteze ucrainienii. Sa va stea cozonacul in gat si sa krapati pe loc trantorilor si tradatorilor. HU

  • Îla era cozonac făcut special pentru bulibașa și securoidul grindă din făină de greierași și porșică de șparanghel și poale în gât pentru toți covrigari care îi miroase bășinile bulibașei pe unde tot umblă ă prostească populimea pentru voturi –ciuciu vot covrigarilor sluj la urrrrrsula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`