Prima pagină » National » Marcel Ciolacu și-a scos diploma de Bacalaureat de la naftalină. Premierul a dezvăluit ce medie a avut
Marcel Ciolacu și-a scos diploma de Bacalaureat de la naftalină. Premierul a dezvăluit ce medie a avut

Marcel Ciolacu și-a scos diploma de Bacalaureat de la naftalină. Premierul a dezvăluit ce medie a avut

03 sept. 2024, 21:41, 2 ,
în National

Premierul Marcel Ciolacu vrea să pună punct discuției publice referitoare la diploma sa de Bacalaureat. Într-o înregistrare publicată online, premierul a dezvăluit ce media a avut la „examenul maturității”, susținut în urmă cu 38 de ani.

„Ca orice om normal, aseară, după ce am terminat și cu crescătorii de oi, m-am dus acasă. Am avut proasta inspirație să dau drumul la televizor și să văd știrile. Normal că toate știrile au început că eu n-am știut să răspund la întrebarea ce medie am avut la examenul de Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani. Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele să închidem acest circ, care la început am crezut că e unul într-o limită normală. Bacalaureat l-am susținut acum 38 de ani, când am terminat liceul, l-am luat cu media 7,03, iar dacă tot am căutat, am și diploma de licență de la facultate, unde am susținut examenul și am luat media 9. Sper că s-au lămurit din acest moment și nu o să vină cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani sau ce tip de stilou am folosit la examenul de licență. Mulțumesc mult pentru înțelegere!”, a precizat premierul.

Precizările, la o zi după ce a spus că nu mai știe media de la BAC

Marcel Ciolacu, candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, a spus, într-o conferință de presă susținută luni, că nu știe exact ce medie a avut la examenul de Bacalaureat, dar că aceasta a fost „suficient de bună”.

Liderul PSD a fost întrebat luni cu ce medie a luat bacalaureatul, în condițiile în care în ziua congresului partidului a spus că a obținut o copie legalizată dupa diploma sa de Bacalaureat din anul 1986, document pe care-l va face public într-o conferință de presă.

„Nu știu în acest moment. Am o medie suficient de bună”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`