Prima pagină » National » Marcel Ciolacu s-a uitat prin luneta unei arme la Lucian Bode: „Cam stai în țintă, domnule ministru!”
Marcel Ciolacu s-a uitat prin luneta unei arme la Lucian Bode: „Cam stai în țintă, domnule ministru!”

Marcel Ciolacu s-a uitat prin luneta unei arme la Lucian Bode: „Cam stai în țintă, domnule ministru!”

03 mart. 2023, 23:20,
în National

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a verificat joi arme din dotarea trupelor speciale române, în cadrul expoziției de echipamente militare de la Târgu Mureș și, la un moment dat, a făcut chiar o glumă cu ministrul liberal de Interne, Lucian Bode, conform digi24.ro.

„Aici avem un 416”, spune un militar care încearcă să explice câteva date tehnice despre respectiva armă. „Are o greutate de 7 kilograme”. „E grea!”, spune Ciolacu în timp ce cântărește în mâini arma.

Marcel Ciolacu: „Cam stai în țintă, domnule ministru!”

Marcel Ciolacu se apucă apoi să testeze un binoclu. Liderul PSD se declară extrem de mulțumit. „Super! Super!”.

Peste câteva momente, lui Marcel Ciolacu îi este prezentat un alt model de armă. După ce privește câteva secunde prin lunetă, liderul PSD i se adresează direct ministrului de Interne, de la PNL, Lucian Bode, aflat și el la expoziție.

„Cam stai în țintă, domnule ministru”, îi spune Ciolacu lui Bode.

Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu au pus mâna pe noile arme ale Forţelor pentru Operaţiuni Speciale

Imagini inedite cu premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu. Aceştia au verificat personal armamentul din dotarea Forţelor pentru Operaţiuni Speciale, chiar la aniversarea de 20 de ani a instituţiei.

„Astăzi avem această componentă cu care toţii ne mândrim. În Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest, în cadrul unor operaţii conduse de NATO sau a altor coaliţii de forţe, în Africa, Asia şi Marea Mediterană, militarii Forţelor pentru Operaţii Speciale au demonstrat că sunt în măsură să execute, la cele mai înalte standarde, toate misiunile primite. Activitatea Forţelor pentru Operaţii Speciale este recunoscută la nivel intern şi internaţional şi constituie o emblemă de marcă a Armatei Române”, a declarat Nicolae Ciucă.

Marcel Ciolacu: „România dispune astăzi de unităţi moderne”

Marcel Ciolacu, a spus, la rândul său, că această unitate are militari de elită, profesionişti care pot să facă faţă oricărei situaţii.

„Ştiu că în Forţele noastre pentru Operaţii Speciale sunt militari de elită, profesionişti, cu aptitudini dezvoltate de luptători şi de lideri, majoritatea fiind simultan paraşutişti, scafandri şi alpinişti capabili să facă faţă oricărei situaţii deosebite. Sunt mândru că România dispune astăzi de unităţi moderne gata să răspundă rapid şi decisiv la situaţii de criză şi să asigure protecţia cetăţenilor şi a intereselor naţionale, şi spun asta mai ales ţinând cont de ceea ce se întâmplă chiar la graniţele noastre”, a precizat liderul PSD.

Comentarii
  • Ciuca si iohanis nu au fost acolo?nu i- a pus nimeni in tinta? ocazie ratata sau de frica nu s- au prezentat

  • Ciuca si Iohanis la tinta si foc!,Este vestea mult asteptata de romani!

  • CIOLACULE VEZI DACA TE PUNE prim – ministru Iohanis VEZI CA POPORUL ROMAN ESTE INFOMETAT SI FOARTE REVOLTAT. Faci misto de Lucian Bode rusine asa v- ati invatat voi sa faceti misto si de poporul romanCiuca si Iohanis vor plăti, noi nu suntem niste prosti infometati, sclavi in propria tara. Romania clocoteste ca in 1989. Daca Ciuca va i la Min Apărării sa creadă el ca scapa de noi. Răbdarea noastră are limite nu mai suportam mizeriile voastre tradatorilor. Nu mai suportam minciunile voastre , ne mintiti, infometati, ne ingenunchiati tara in fata străinilor, nu putem intra in Shengen ca suntem tara fără.presedinte . fara demnitate, suntem infometati si sărăcia ne distruge iar voi o duceti foarte bine si nu va interesează de tara asta si de noi. Totul are limite. In 1989,poporul era înfometat si revoltat ca acum .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *