Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu, reacţie dură la preşedintele Klaus Iohannis după apariţia bilanţului de infectări: Propagandă mincinoasă
Marcel Ciolacu, reacţie dură la preşedintele Klaus Iohannis după apariţia bilanţului de infectări: Propagandă mincinoasă

Marcel Ciolacu, reacţie dură la preşedintele Klaus Iohannis după apariţia bilanţului de infectări: Propagandă mincinoasă

13 nov. 2020, 14:38,
George Cristian în Actualitate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu are o reacţie dura la adresa preşedintelui Klaus Iohannis imediat după apariţia bilanţului publicat de Grupul de Comunicare Strtategica.

Ciolacu consideră că preşedintele face o propagandă mincinoasă mai ales în ideea faptului că sunt plafonate numărul de cazuri din perspectiva unei testări insuficiente. Acesta considera că cifrele de îmbolnăviri sunt scrise din pix.

Marcel Ciolacu consideră că întregul bilanţ este o propagandă mincinoasă

Liderul PSD, Marcel Ciolacu este de părere că întregul bilanţ este o propagandă mincinoasă mai ales în contextul în care, conform spuselor lui, acesta este modificat din pix. Plafonarea cazurilor de COVID-19 sunt mai degrabă datorate numărului de testări mic decât a măsurilor implementate de Guvern.

În altă ordine de idei, Marcel Ciolacu considera că cea mai importantă întrebare este cea la numărul de teste. De ce Guvernul Orban nu face 50.000 de testări, aşa cum s-a lăudat că are capacitatea.

„Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonați cazurile… pentru că nu testați! Ajustați cifrele din pix! Chiar credeți că românii nu au înțeles ce faceți?! V-au spus-o verde în față specialiștii, statisticienii, toți cei de bună credință!

Doar Iohannis continuă să repete că o flașnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun și mai deștept de pe planetă!

Dar să-l scuturați de guler pe Orban și să-l întrebați de ce nu s-a atins niciodată capacitatea de #50000 de teste zilnice cu care se tot laudă, nu puteți, domnule Iohannis? Sau să-l întrebați de ce românii continuă să se testeze la #privat, pe banii lor, pentru că Orban nu e în stare să facă anchetele epidemiologice așa cum trebuie?!

Degeaba îl acoperiți! Românii știu deja ce faceți! Alegeri și apoi – când toată mizeria va ieși la suprafață – închidere. Totală!

Eu însă cred că nu vă vor lăsa…”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Câte cazuri de infectări a raportar România vineri, 13 noiembrie

Până astăzi, 13 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 343.725 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), potrivit știrioficiale.ro. 231.808 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.489 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În intervalul 12.11.2020 (10:00) – 13.11.2020 (10:00) au fost raportate  174 decese (100 bărbați și 74 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Arad, București, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Galați, Harghita, Ilfov, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Suceava, Timiș, Teleorman, Vrancea și Vaslui.

 

Klaus Iohannis consideră că există o plafonare a numărului de infectări cu COVID-19

Într-o conferință de presă susținută vineri, 13 noiembrie 2020, președintele Klaus Iohannis consideră că datorită măsurilor luate de Guvern, numărul de infectări cu COVID-19 s-a plafonat:

„Starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile. De luni, 9 noiembrie, este în vigoare un nou set de măsuri de prevenire a infectării cu noul coronavirus. La mijlocul lui octombrie, guvernul prelungise starea de alertă. Iată că avem un impact al acelui set de măsuri: de două săptămână avem o plafonare a numărului de infectări noi. este o veste bună! Măsurile au efect! Trebuie să avem răbdare. Trebuie să spunem că plafonarea la 10.000 de cazuri zilnic este prea mult. menționa Klaus Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024