Prima pagină » National » Marcel Ciolacu, președintele PSD, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis: Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința
Marcel Ciolacu, președintele PSD, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis: Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința

Marcel Ciolacu, președintele PSD, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis: Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința

14 oct. 2021, 12:30,
BZI.ro, în National

Liderul PSD scrie, într-o postare publicată pe o reţea de socializare, un mesaj dur la adresa președintelui Klaus Iohannis dar şi la adresa celor de la USR şi PNL. Marcel Ciolacu este de părere că președintele trebuie să coboare printre români pentru a le vedea suferinţa.

Marcel Ciolacu îi aduce aminte preşedintelui faptul că, în urmă cu 3 luni, acesta spunea că pandemia a fost învinsă şi că nu mai sunt motive de îngrijorări.

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD susţine că România realizează recorduri sumbre la doar 3 luni de când președintele Klaus Iohannis i-a liniştit pe romani spunând că pandemia de COVID-19 a fost învinsă. De altfel, Marcel Ciolacu consideră că România a ajuns captivă şi că cei care conduc acum sunt preocupaţi doar de funcţii şi satisfacerea orgoliilor:

”România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare.

Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș când românii nu mai au loc – nu doar în spitale, dar și în cimitire! – arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!

Aproape 400 de morți pe zi! După ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia. Dacă astăzi președintele ar fi față în față cu o familie care și-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??!

E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința, să le vadă lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialiști apolitici, care să gestioneze pandemia și economia, până la organizarea alegerilor anticipate!

După atâta distrugere, e momentul să se apuce și să #construiască! Datoria președintelui este să găsească #soluții pentru probleme românilor: epidemia și veniturile care scad dramatic!”, scrie Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis susţinea, în luna mai, că pandemia trecut

În luna mai, președintele dădea asigurări că lucrurile se îndreaptă spre o directe foarte bună. Klaus Iohannis susţinea că a fost oprită, un pic, pandemia. De altfel, președintele deja pregătea țara pentru un posibil val 4 dar discursul era extrem de lejer, mai ales atunci când a anunţat că restricţiile vor dispăre treptat:

Am discutat azi despre pandemie, campania de vaccinare și despre măsuri de relaxare.
A fost prea multă suferință în România și-mi pare rău pentru toți cei care au suferit de pe urma acestei boli. Trebuie să ne amintim și de medici, personalul medical, ei au fost eroii noștri. Le datorăm mulțumiri. spunea Iohannis pe data de 13 mai 2021.

Dacian Cioloș ar putea forma un Guvern minoritar dacă negocierile eşuează

Pe de altă parte, instabilitatea politică şi orgoliile invocate de Marcel Ciolacu fac referire la negocierile eşuate dintre Dacian Cioloș şi Florin Cîțu. Vă aducem aminte faptul că negocierile pentru formarea unui Guvern au eşuat, iar Dacian Cioloș ia în considerare formarea unui Executiv minoritar. Ionuț Moșteanu a declarat faptul că sunt toate variantele luate în calcul. În spațiul public a fost publicată și o listă cu posibilii miniștri din viitorul Cabinet Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *