Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD: Pentru liberali sunt mai importante afacerile cu păcănele, pe modelul Or-ban la ban trage..
Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD: Pentru liberali sunt mai importante afacerile cu păcănele, pe modelul Or-ban la ban trage..

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD: Pentru liberali sunt mai importante afacerile cu păcănele, pe modelul Or-ban la ban trage..

15 iun. 2020, 14:56,
George Cristian, în Actualitate

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD lansează un atac dur la adresa Guvernului PNL. Potrivit lui Marcel Ciolacu, preţul cărnii a crescut cu până la 40%, iar şomajul a devenit un coşmar naţional. Acesta explica, într-o postare publicată pe o reţea media faptul că liberalii sunt interesaţi mai degrabă de afacerile cu jocuri de noroc decât cu bunăstarea romanilor.

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar PSD: Pentru liberali sunt mai importante afacerile cu păcănele, pe modelul Or-ban la ban trage..

Critici dure la adresa PNL. Marcel Ciolacu susţine că, în contextul dezastruos în care se afla România, Guvernul Orban pare să prefere deschiderea afacerilor de jocuri de noroc. Acesta explica faptul că, pe lângă creşterea uriaşă a produselor din carne, sau a faptului că şomajul a devenit un coşmar naţional, zeci de mii de anteprenori nu reuşesc să îşi repornească micile afaceri:

”Nu contează că 3 din 10 români au pierdut deja o treime din salariu și că nivelul de trai se degradează accentuat. Pentru liberali sunt mai importante afacerile cu păcănele, pe modelul Or-ban la ban trage…”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD: „Pentru Orban, relansarea economică a țării înseamnă să dea cu zarul

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu susţine faptul că relansarea economiei înseamnă, în viziunea lui Ludovic Orban, datul cu zarul. Acest se arata nemulţumit de faptul că liberalii au făcut extrem de multe achiziţii fără licitaţii, iar în acest fel, bogăţia tarii este confiscata de căpuşa PNL.

„Pentru Orban, relansarea economică a țării înseamnă să dea cu zarul. Românilor le pică doar #austeritatea, fiindcă bogăția țării este confiscată de firmele liberale prin achiziții fără licitație. În guvernarea PNL, #prețurile la carne și conserve au crescut de la 15 la 40%, iar #șomajul a devenit un coșmar național. Zeci de mii de mici antreprenori nu mai reușesc să-și repornească afacerile, fiindcă Guvernul n-a fost capabil de un plan de relansare a economiei. Iar acum criza ajunge să lovească și firmele mari: se pregătesc #disponibilizări de până la 20% printre tinerii corporatiști. Orban și Cîțu îngroapă țara felicitându-se cât de buni sunt la aspirat banii statului prin achiziții publice fără licitație pentru firmele partidului. Sunt în stare să țină țara în stare de alertă până la toamnă doar că toți liberalii importanți să apuce să se îmbogățească!

Nu contează că 3 din 10 români au pierdut deja o treime din salariu și că nivelul de trai se degradează accentuat. Pentru liberali sunt mai importante afacerile cu păcănele, pe modelul Or-ban la ban trage… Iar restul țării poate să tragă obloanele. După 10 ani, dreapta readuce austeritatea în România”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.” menţionează Marcel Ciolacu, preşedintele interimar PSD.

Ce propune PSD în legătură cu HORECA

Principalele măsuri propuse prin proiectul de lege al social-democraților:

– Eșalonarea plății impozitului pe veniturile din salarii pe 3 luni după încetarea stării excepționale. Cine plătește la timp, are o bonificație de 10%

– Cazarea, masa și transportul în scopuri turistice sunt scutite de TVA. Asta până la sfârșitul anului 2020, pentru reducerea costurilor suportate de populație.

– Statul susține contravaloarea tichetelor de vacanță acordate de orice angajator (stat său privat). Cuantumul este de 1450 lei/angajat, în 2020 și 2021.

– Sistem de vouchere pentru că agențiile turistice să poată reprograma serviciile pe care a încasat banii, dar nu le-a putut presta.

– Ajutoare nerambursabil completate cu garanții de către stat la creditele pentru investiții prin ”Programul pentru modernizarea și dezvoltarea stațiunilor balneare”, prevăzut în programul economic al PSD”, scrie liderul PSD pe o rețea socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *