Prima pagină » National » Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Victor Ponta, la aceeaşi masă, la restaurant. Reacția PNL
Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Victor Ponta, la aceeaşi masă, la restaurant. Reacția PNL

Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Victor Ponta, la aceeaşi masă, la restaurant. Reacția PNL

30 iul. 2024, 19:40,
în National

Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană au fost surprinşi luând cina la aceeaşi masă, luni seară, într-un restaurant, împreună cu alţi politicieni, printre care şi fostul premier Victor Ponta, conform Antena 3, care prezintă şi imagini.

„Nici dacă mă tăiaţi şi îmi puneţi sare pe tăieturi n-o să povestesc de la nicio întâlnire privată. A fost ziua de naştere a unui bun prieten. Nu ştiu cum a invitat sărbătoritul oamenii, dar în niciun caz nu a fost o întâlnire politică. Eu cred că am stat mai mult de două ore. Mi se pare absolut normal ca oamenii să meargă la zile de naştere. Nici dacă mă torturaţi, mă ardeţi, n-o să povestesc ceva de la întâlniri private, pentru că este de prost gust., a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

El a precizat că s-a discutat despre performanţa lui David Popovici la Jocurile Olimpice de la ParisPoliticienii erau invitaţii jurnalistului Marius Tucă, acesta sărbătorindu-şi luni aniversarea.

Reacția PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi că „a remarcat prezenta foştilor preşedinţi Geoană şi Ponta, care au pierdut la alegerile prezidenţiale, alături de premierul Ciolacu”. Purtătorul de cuvânt al PNL a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News despre întâlnirea dintre Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană la un restaurant.

„Înţeleg ca a fost un eveniment privat, am remarcat prezenta foştilor preşedinţi Geoană şi Ponta, care au pierdut la alegerile prezidenţiale, alături de premierul Ciolacu”, a răspuns Stroe, arătând că „nu crede că l-ar avantaja această asociere pe domnul Ciolacu”.

„Nu cred în sprijinul celor doi pentru Ciolacu. Geoană independent este o iluzie, fără un partid puternic în spate nu poate sa ajungă în turul doi. Nu comparăm situaţia lui cu cea a lui Nicuşor Dan, acesta era primar în funcţie, era validat de un ciclu electoral, raportarea este una care nu se potriveşte”, a mai spus Ionuţ Stroe, el arătând că nu putem cumpăra nici electoratul din Bucureşti cu electoratul de la nivelul întregii ţări.

Potrivit lui Stroe, „turul doi se va da între candidatul PNL şi candidatul stângii”.

„Suntem optimişti că vom câştiga aşa cum am făcut întotdeauna” a mai spus deputatul PNL.

Rareș Bogdan, despre întâlnirea lui Ciolacu cu Geoană și Ponta

Europarlamentarul Rareș Bogdan nu s-a arătat deloc surprins de întâlnirea lui Marcel Ciolacu cu Mircea Geoană și Victor Ponta.

„Pentru noi nu e o surpriză, pentru că, până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării, dar dânsul este politician cu stat vechi, a condus Partidul Social-Democrat, a fost candidat la președinție. Deci nu e altceva decât întâlnirea actualului președinte cu alți doi foști președinți. E o reunire a social-democraților în care au aceeași simțire în cuget și în proiecție și nu e nimic nou. Adică faptul că s-a întâlnit domnul Geoană cu domnul Ciolacu… până la urmă domnul Geoană nu mai este membru de partid, a trebuit să-și dea demisia când a plecat la NATO. Poate să caute vechiul carnet de partid și să i-l reinițieze”, a spus Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *