Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu lansează un atac dur la adresa Guvernului Orban: PNL a copiat prost de la PSD
Marcel Ciolacu lansează un atac dur la adresa Guvernului Orban: PNL a copiat prost de la PSD

Marcel Ciolacu lansează un atac dur la adresa Guvernului Orban: PNL a copiat prost de la PSD

03 iul. 2020, 13:30,
George Cristian, în Actualitate

Marcel lansează un atac dur la adresa Guvernului Orban. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, şeful interimar al PSD, explica de ce PNL ar fi copiat prost programul de Guvernare. În altă ordine de idei, Marcel Ciolacu explica faptul că istoria se repeta.

Marcel lansează un atac dur la adresa Guvernului Orban

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Marcel Ciolacu susţine faptul că PNL-ul a copiat prost programul de Guvernare creat de Partidul Social Democrat. Acesta susţine faptul că istoria se repetă cu Klaus Iohannis în loc de Traian Băsescu. Ca o dovadă a celor afirmate, şeful PSD da publicităţii un raport întocmit de Banca Mondială. Unitatatea bancară susţine că între 2017-2019, venitul pe cap de locuitor a crescut de la 9.650 la 12.630 de dolari.”

„Guvernul PNL știe doar să fure și să risipească. Istoria se repetă cu Iohannis în loc de Băsescu! Diferența dintre politicile PSD și gogoșile electorale ale PNL e scoasă astăzi la iveală de Banca Mondială. În perioada 2017-2019, venitul mediu pe locuitor a crescut de la 9.650 la 12.630 de dolari. Asta a făcut că România să fie încadrată în rândul țărilor cu venituri mari.”

Marcel Ciolacu: PNL a prăbuşit tot

PNL, conform preşedintelui PSD, ar fi dus la o prăbuşire a economiei naţionale, iar acest lucru se vede în împrumuturile pe care Ministerul Finanţelor le contractează:

Ce a făcut PNL?

A distrus tot. A prăbușit economia, veniturile și nivelul de trai al oamenilor. A crescut deficitele până la cer. S-a împrumutat într-un ritm amețitor. 86 de milioane de euro pe zi care nu au ajuns nici în economie și nici la oameni. Doar în buzunarele clientelei liberale. În acest timp, de la lună la lună avem zeci de mii de români care îngroașă rândurile șomerilor și mii de firme care și-au tras deja obloanele. Niciun sprijin concret din partea Guvernului, doar promisiuni că va fi bine peste 10 ani!”

Partidul Naţional Liberal a copiat prost de la PSD

În încheierea postarii se arată faptul că PNL ar fi copiat prost de la PSD, programul de guvernare. Autorul articolului arata că dreapta a risipit tot ce a clădit stânga, instaurând austeritate, sărăcie şi şomaj:

” Acum înțelegeți de ce am spus că PNL a copiat prost de la PSD?!

Mărturie e istoria: întotdeauna PSD la guvernare a clădit bunăstare, în timp ce dreaptă a risipit tot generând austeritate, sărăcie și șomaj”, a scris, vineri, 3 iulie, Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

„E ca în greierele și furnica: sunt unii care MUNCESC tot timpul, în timp ce alții care cântă la chitară toată vara, se distrează pe la chermeze guvernamentale și trag de halbe pe la terase cu prietenii RISIPESC tot”, a conchis liderul interimar al PSD.

Datoria României creşte cu 60.000 de euro pe minut! Florin Cîțu se împrumută pe bandă rulantă

Datoria României creşte cu 60.000 de euro pe minut, din cauza împrumuturilor luate pe bandă rulantă de ministerul condus de Florin Cîțu. Ministerul de Finanţe a transmis unui parlamentar situaţia împrumuturilor contractate de către stat. Situaţia nu este una roz, România se împrumuta cu 80 de milioane de euro pe zi, şi asta fără să luăm în calcul şi dobânzile aferente. Datele sunt oficiale şi sunt transmise de Ministerul de Finanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *