Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu îl avertizează pe Virgil Popescu în legătură cu compensarea energiei
Marcel Ciolacu îl avertizează pe Virgil Popescu în legătură cu compensarea energiei

Marcel Ciolacu îl avertizează pe Virgil Popescu în legătură cu compensarea energiei

22 aug. 2022, 10:25,
BZI.ro, în Actualitate

Marcel Ciolacu lansează un avertisment legat de Virgil Popescu în legătură cu compensarea energiei. Liderul social democrat explică faptul că ministrul are termen până pe 1 septembrie să vină cu o soluție legată de compensarea energiei și de facturile românilor.

Asta în condiţiile în care în spaţiul public se vorbeşte despre o remaniere a lui Virgil Popescu și despre faptul că actualele compensații ar trebui să înceteze.

Marcel Ciolacu, avertisment către Virgil Popescu în legătură cu compensarea energiei

Concret. Marcel Ciolacu explică faptul că Virgil Popescu are termen până pe 1 septembrie să vină cu soluţii pentru compensarea energiei. Liderul social democrat vorbeşte că această responsabilitate aparţine în totalitate de ministerul condus de Popescu. Ciolacu consideră că este timpul de a veni cu un plan pentru perspectiva anului 2025:

„Responsabilitatea este a Ministerului Energiei pentru că ei sunt promotorii actului legislativ, vin cu OUG. În opinia mea, dl ministru Virgil Popescu are responsabilitatea ca până la 1 septembrie să vină cu un act normativ care să reglementeze…Repet, perioada în care energia este deja vândută și perioada următoare unde energia nu este vândută și cred că este cazul să venim cu o perspectivă până în anul 2025”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă compensarea va rămâne în vigoare, Ciolacu este de părere că acel preț mediu nu mai este de actualitate și că există un impact deja solicitat la Ministerul Energiei. Ministrul trebuie să vină cu o reglementare a prețului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *