Prima pagină » Actualitate » Marcel Ciolacu este un mincinos! În jurul său stau politicieni condamnați penal cum e Marian Neacșu și Maricel Popa cu dosar penal! Unde este reforma propusă de PSD?

Marcel Ciolacu este un mincinos! În jurul său stau politicieni condamnați penal cum e Marian Neacșu și Maricel Popa cu dosar penal! Unde este reforma propusă de PSD?

13 sept. 2024, 15:27,
în Actualitate

Prezidențiabilul Marcel Ciolacu afirmă sus și tare în spațiul public faptul că PSD trece printr-o reformă în ceea ce privește membrii de partid și că nu mai sunt primiți în rândul social democraților oameni care au fost condamnați penal, sau persoane asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că au luat șpagă, cum e cazul lui Marian Neacșu sau Maricel Popa.

BZI.RO a publicat de-a lungul timpului modul în care Maricel Popa a condus Consiliul Județean Iași spre dezastru, modul deficitar prin care a fost făcută achiziția trucată de la spitalul mobil Lețcani.

Marcel Ciolacu este înconjurat de condamnați penal precum Marian Neacșu

Marian Neacșu este în prezent viceprim-ministru în Guvernul condus de Marcel Ciolacu. Marian Neacșu a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, pentru că și-a fi angajat fiica la cabinetul parlamentar, deși legea era foarte clară și nu permitea acest lucru. Vă imaginați că și Neacșu știa de lege dar, cum sunt PSD-iștii, nu i-a păsat deloc. De aici se poate vedea și interesul în respectarea legii a PSD-iştilor.

Una peste alta, pe lângă faptul că Marcel Ciolacu l-a pus pe Marian Neacșu al doilea om din Guvern, PSD-ul este pur și simplu căpușit de oameni care sunt corupți până în măduva oaselor. Organizația PSD Olt, cunoscută ca una dintre cele mai influente la nivel național și condusă de secretarul general Paul Stănescu, trece printr-o perioadă marcată de tensiuni și controverse. Înfrângerea neașteptată a candidatului lor pentru primăria Slatina în fața reprezentantului PNL, alături de anchete legate de corupție și trafic de droguri, au dus la demisii și schimbări în conducerea organizației.

Cu toate acestea, Paul Stănescu a reușit să obțină sprijinul organizației pentru un nou mandat de secretar general al PSD în cadrul congresului din 24 august. Este evident că Marcel Ciolacu este condus de baronii PSD care încă mai au frâiele și că reforma pe care o propune este una de fațadă pentru că odată ajuns la putere, cel mai probabil, dosarele penale pe numele baronilor PSD vor dispărea subit.

Maricel Popa le plătește mesele lui Marcel Ciolacu și Marian Neacșu

Maricel Popa, cel mai rău președinte de Consiliu Județean din istoria Iașului, este favorizat de către Marcel Ciolacu și Marian Neacșu. Interesant este faptul că Măricel Popa se laudă, conform surselor BZI din rândul persoanelor apropiate de Popă, că le plătește mesele lui Marcel Ciolacu și Marian Neacșu.

Vestea proastă pentru Maricel Popa, baronul PSD Iași, este că pentru achiziția Spitalului mobil COVID-19 de la Lețcani, cu o valoare de 14 milioane de euro, a fost deschis un dosar penal în urma unei sesizări din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Iaşi. Mai mult, potrivit procurorului-șef al DNĂ, printre inculpați se află și demnitari, fiind de notorietate faptul că Maricel Popa, după tunul dat la Lețcani, s-a “refugiat” imediat la Senat, urmărind imunitatea parlamentară. Asta este miza acestui impostor care vrea să scape de dosarul penal și sunt șanse mari să se întâmple asta dacă Marcel Ciolacu va deveni președinte.

Se pare că Maricel Popa, actual senator, are și o variantă de rezervă în cazul în care nu este mulțumit de locul său pe lista pentru Camera Deputaților. Surse din interiorul PSD sugerează că Popa ar fi purtat discuții cu AUR pentru a-și asigura un loc pe lista de candidați pentru Senat din partea formațiunii. În acest context, liderii PSD, Marcel Ciolacu și Marian Neacșu, ar putea fi surprinși de aceste negocieri. De asemenea, se speculează că aceștia ar putea apela la sprijinul lui Viorel Blăjuț, cunoscut în trecut pentru că acoperea cheltuielile diverșilor politicieni, pentru a soluționa eventualele tensiuni apărute. Românii ar trebuie să se gândească de două ori înainte de a vota Marcel Ciolacu pentru că expresia ”spune-mi lângă cine stai ca să-ți spun cine ești” se poate transpune și în această situație. Cum să votezi un om care este inconjurat de condamnați penal cum a Marian Neacșu, de Maricel Popa care, prin accederea în parlament, fuge de justiție în dosarul penal pentru spitalul Lețcani sau de Paul Stănescu a căror oameni sunt acuzați, atenție!!!!!!, de trafic de droguri!!! Vom reveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *